Centralele de incendiu Integral EvoxX, produse de Schrack Seconet

În cazul unui incendiu, se întâmplă multe evenimente simultan și este important să vă puteți baza complet pe un sistem performant. Centralele de incendiu Integral EvoxX, produse de Schrack Seconet, detectează fiabil incendiul, activează sistemul de management al incendiului și transmit informaţiile către autoritățile responsabile, astfel încât dumneavoastră și serviciile de urgență să vă puteți concentra pe sarcinile proprii în astfel de cazuri.

Mai multă siguranţă cu centralele de incendiu Integral EvoxXSchrack

• Centralele Integral EvoxX se vor potrivi în totalitate cu cerinţele dumneavoastră şi cu dimensiunile proiectului. Începând cu locaţiile de mici dimensiuni, precum instalaţii fără personal permanent sau şcoli, la instalaţii de dimensiuni medii, precum supermarketuri sau hoteluri şi până la marile instalaţii necesare în aeroporturi şi spitale sau alte locaţii conectate în diverse puncte ale lumii.

• Toate centralele Integral EvoxX sunt certificate conform EN54-2, EN54-4 şi CEA400 sunt redundante software, pot fi conectate direct la infrastructura IT a clădiri şi accesate prin intermediul intranetului sau internetului.

• Funcţionarea centralelor Integral EvoxX este susţinută de un procesor puternic, cu nucleu dublu.

• Centralele Integral EvoxX M, vedetele absolute ale gamei, oferă cel mai înalt nivel de siguranţă datorită redundanţei complete prin dublarea componentelor. Toate modulele, sursele de alimentare, magistralele de date şi rutinele software din centrale sunt complet redundante iar dacă partea activă nu mai funcţionează, cea de-a doua parte, menţinută în regim “hot standby”, este activată automat. Astfel, în cazul unui defect totul rămâne funcţional iar informaţiile şi notificările sunt transmise şi pot fi controlate toate echipamentele de protecţie în caz de incendiu – ca de ex. voleţi, trape de desfumare, uşi antifoc sau funcţiile de stingere.

Soluţiile inovatoare, orientate întotdeauna spre necesităţile utilizatorilor şi eficienţă economică i-au determinat pe cei de la Schrack Seconet să creeze un produs unic ce realizează printr-o singură unitate detectarea incendiilor, alarmarea și con-trolul sistemului de stingere. Pentru dumneavoastră, aceasta înseamnă flexibilitate maximă, costuri optimizate și timpul redus la minimum în luptă împotriva incendiilor. Toate centralele ce controlează sistemele de stingere sunt proiectate cu aceeaşi tehnologie de înaltă calitate şi sunt compatibile între ele. Mai mult, ele utilizează aceleaşi aplicaţii software pentru programare şi punere în funcţiune, iar interfaţa de operare este identică pentru întreaga gamă Integral EvoxX.

Centralele Integral EvoxX CE şi ME sunt certificate suplimentar conform standardelor EN12094-1 şi VdS2496, fiind indicate pentru controlul şi monitorizarea următoarelor sisteme de stingere staţionare cu o singură zonă de stingere:

• sisteme de stingere cu CO2 sub presiune

• sisteme de stingere cu gaz inert sau argon

• sisteme de stingere cu apă, atât sub formă de jet cât şi sub formă de vapori (ceaţă de apă)

• sisteme de sprinklere, cu sau fără preactivare

• sisteme de stingere cu agenţi chimici

Centrale de stingere Integral EvoxXSchrack

Centrala de stingere a Schrack Seconet este instalată într-o singură carcasă cu centrala de incendiu creând o combinație unică ce re-alizează detectarea incendiilor, alarmarea și controlul sistemului de stingere.

 

 

Schrack Seconet AG Reprezentanţă| Str. Mântuleasa nr. 15A/1 | 023961 Bucureşti | +40 372 756 316 

bucuresti@schrack-seconet.ro | schrack-seconet.com

Share