CATALOGUL ONLINE PRYSMIAN

Prysmian Group, lider mondial în industria sistemelor de cablu de energie și telecomunicații, a lansat la începutul acestei luni CATALOGUL ONLINE pentru cablurile de energie, o nouă platformă web care va oferi clienților acces rapid la cablurile din portofoliul Prysmian România.

 Toate detaliile tehnice pentru cablurile de energie sunt acum la doar un clic distanță iar catalogul va oferi:

  • informații complete și actualizate despre produse
  • interfață dublă de navigare atât în limba română cât și în engleză
  • filtre de căutare variate pentru o navigare facilă
  • opțiuni de comparație a cablurilor
  • opțiuni de descărcare Fișe Tehnice în diferite limbi
  • generator DoP

Catalogul Online oferă acces facil la informații actualizate în orice moment și poate fi accesat de oriunde și de pe orice dispozitiv. Interfața prietenoasă este optimizată atât pentru versiunea web cât și pentru dispozitivele mobile.

Utilizatorul poate începe navigarea cu alegerea categoriei de produse. După selectarea categoriei, o listă completă de subcategorii este disponibilă, cablurile fiind grupate după caracteristici precum parametrii de construcție (cabluri armate sau nearmate, de joasă sau de medie tensiune), tipul aplicațiilor sau tensiune. Fiecare subcategorie conține o serie de familii de produse care, odată accesate, vor afișa lista de produse și secțiunile incluse. În cadrul unei categorii sau subcategorii, utilizatorul are la dispoziție un meniu în partea stângă cu opțiuni de filtrare avansată a rezultatelor după: parametrii de construcție cablu, proprietăți electrice, caracteristici de utilizare sau proprietăți la foc.

În paginile de produs utilizatorii au posibilitatea de a descărca fișa tehnică în limba română sau engleză, pot consulta detaliile tehnice, descrierile sau standardele direct în pagina web și pot compara mai multe produse din cadrul aceleiași familii. Meniul principal oferă posibilitatea de a accesa rapid generatorul DoP, broșurile și publicațiile recente sau datele de contact pentru a intra în legătură cu unul dintre colegii noștri din vânzări.

 Prysmian investește în mod constant în dezvoltarea soluțiilor de digitalizare, astfel încât să poată oferi clienților săi cele mai bune produse și servicii și să răspundă nevoilor în continuă evoluție și transformare digitală. Bazat pe un model propriu de clasificare a produselor ce acoperă standardele pieței – PIM (Product Information Management) catalogul online permite actualizarea informațiilor despre produse în timp real, reducând astfel riscul erorilor și oferind clienților o modalitate facilă de a fi la curent cu cele mai noi produse din portofoliul Prysmian România.

Vizitați acum site-ul nostru la adresa: https://ro-catalogue.prysmiangroup.com/

 

Share