Camerele video FLEXIDOME si DINION IP 4000i, 5000i si 6000 de la BOSCH

http://ro.boschsecurity.com/ro/

Supraveghere Video Profesionala pentru oricine

Camerele FLEXIDOME si DINION IP 4000i, 5000i  si  6000

Bosch este dedicat inovarii securitatii. Depasim constant limitele  tehnologiei  pentru  a  construi  solutii  inteligente,  care  nu se reduc numai la îndeplinirea celor mai exigente cerinte legate de securitate, ci ofera si avantaje afacerii dumneavoastra, gratie capacitatii de video-analiza. Asa cum v-am obisnuit, toate produsele Bosch sunt usor de înteles, de instalat, ofera o calitate exceptionala si mentin datele în siguranta si usor de întretinut.

În lumea dinamica de astazi nu exista o singura solutie de securitate video care sa îndeplineasca toate functiile. Exista diverse situatii care impun diferite tipuri de securitate video, precum securizarea intrarii unui magazin cu un grad ridicat de detalii, sau securizarea unui depozit ori a unui perimetru 24/24. Situatii ce impun o calitate înalta a imaginii în diferite circumstante, pentru a se putea identifica persoanele sau obiectele, în acelasi timp mentinându-se ratele de biti la un nivel minim, pentru a reduce costurile de stocare si încarcarea retelei. Multe dintre solutiile de astazi se focuseaza numai pe îndeplinirea cerintelor legate de calitatea imaginii si a vitezei de transfer. Un lucru nefericit, având în vedere faptul ca numai 10% dintre toate datele capturate sunt  folosite.

Cum ramâne deci cu potentialul ascuns al datelor nefolosite? Nu ar fi grozav sa permiteti informatiilor video captate sa faca mai mult pentru afacerea dumeavoastra decât securizarea propriu-zisa, decât colectarea de informatii în eventualitatea unei urgente sau furnizarea dovezilor unei infractiuni? Noile camere IP 4000i, IP 5000i si IP 6000 ofera raspunsul la aceasta întrebare. Cu diferite forme, inclusiv dom fix (FLEXIDOME), “bullet” (DINION) si “box” (DINION), rezolutii de pâna la 5 megapixeli si solutii pentru luminozitatea redusa, precum tehnologia starlight de la Bosch, aceste camere ofera un portofoliu complet, pentru a îndeplini cele mai diverse cerinte. Putând fi folosite de la domeniul comertului pâna la cel industrial, o combinatie inteligenta a acestor camere ofera solutii pentru interior si exterior, pentru zi sau noapte, pentru o securizare video discreta sau vizibila. Având analiza video încorporata drept o functie standard, acestea ofera posibilitatea folosirii imaginilor video si în alte scopuri decât cele de securitate.

Toate camerele IP 4000i, IP 5000i si IP 6000 au acum Analiza Video încorporata. Acest lucru înseamna ca datele importante pot fi recuperate usor din orele  de  filmare  stocate si,  atunci când  este  cazul, sunteti  alertati,  securitatea fiind îmbunatatita 24/7. Si asta nu e totul. Pe lânga detectia avansata a efractiei cu alerte prompte, camerele permit utilizatorilor sa depaseasca simpla utilizare pentru nevoile de securitate si sa foloseasca datele video pentru a lua decizii informate pentru afacerea lor.  De exemplu, colectarea unor statistici, precum numararea persoanelor ce intra sau ies din magazin prin securizarea intrarii principale,  folosirea  datelor video pentru asigurarea respectarii reglementarilor în privinta sanatatii si securitatii, declansarea unor alarme automate în cazul în care numarul de oameni dintr-o coada depaseste un anumit nivel, pentru a îmbunatati serviciile sau identificarea tiparelor de comportament al clientilor, pentru a optimiza organizarea magazinului si pentru a îmbunatati experientele acestora si vânzarile. Essential Video Analitics este perfecta pentru afacerile mici si mijlocii, magazine, cladiri comerciale si industriale.

Pentru ca datele capturate sa fie relevante, capacitatile de video-analiza ale acestor camere trebuie sa fie îmbinate cu o calitate buna a imaginilor. Camerele IP 4000i, IP 5000i si IP 6000 sunt disponibile într-o gama variata de rezolutii, cu pâna la 5 megapixeli si 60 de cadre pe secunda. În conditii de luminozitate redusa, noile camere DINION IP starlight 6000i IR tip bullet, DINION IP si FLEXIDOME IP starlight 6000 tip fixed box ofera tehnologia starlight de la Bosch. Aceasta este combinata cu o rezolutie de 1080p si 60 de cadre pe secunda pentru a oferi imagini color clare si detaliate, în conditii de luminozitate foarte scazuta. De exemplu, modelul FLEXIDOME IP starlight 6000 permite captarea unor imagini color foarte detaliate, într-un ambient cu luminozitare scazuta (pâna la 0.0075 lucsi). Acest lucru le permite utilizatorilor sa foloseasca la maximum capacitatile de video-analiza ale camerei, precum filtrarea culorii, chiar si în scene cu un minimum de lumina ambientala. Îmbuna- tateste considerabil nivelurile de securitate si ofera noi opor- tunitati de utilizare. Atunci când nivelul de lumina ajunge la zero, camera tip bullet DINION IP starlight 6000i IR are un iluminator infrarosu încorporat, pentru a le permite utilizatorilor sa detecteze (pâna la 30m) pe întuneric total.

Cu o raza de bataie dinamica de pâna la 120 dB, camerele  IP  5000i  si  IP  6000  asigura  expunerea  completa  a obiectelor  (în  miscare)  –  chiar  si  în  conditii  dificile,  cu lumina  neuniforma.  Atunci  când  mediul  este  mai  dur, camerele   FLEXIDOME   ofera   carcase   solide   pentru   a rezista unor impacturi puternice (IK10) si umiditatii (IP66). Toate  camerele  IP  4000i,  IP  5000i  i  IP  6000i  ofera optiunile  de  Reducere  Inteligenta  a  Zgomotului  si  redare inteligenta, combinate cu video compresia H.265. În functie de  continutul  scenei,  acestea  reduc  viteza  de  transmisie  a datelor cu pâna la 80%. Ajuta la mentinerea datelor video, reducând în acelasi timp substantial încarcarea retelei si cerintele de stocare, fara a compromite calitatea imaginilor video. Precum  toate camerele Bosch de tip network, modelele IP 4000i, IP 5000i si IP 6000 ofera diferite optiuni de software si hardware, precum Modulul încorporat Trusted Platform, pentru mentinerea datelor video în siguranta.

Securitatea video e acum mai simpla

Toate camerele IP 4000i, IP 5000i si IP 6000 sunt special concepute pentru a fi usor de instalat. Toate elementele esentiale, precum adaptorii si carcasele de montaj sunt deja incluse în ambalaj. Acest lucru face ca instalarea sa fie semnificativ mai usoara si asigura o cablare facila. Indiferent de camera din serie pe care o alegeti, instalarea este mai usoara datorita obiectivului varifocal. Acesta focuseaza automat obiectivul în timpul setarii, fara a mai fi nevoie sa urcati si sa coborâti de pe scara în mod repetat pentru a ajusta camera. Accesoriile universale simplifica procesul de luare a deciziei, reducând si mai mult timpul de instalare.

Instalarea si configurarea nu au fost niciodata mai simple pentru ca toate camerele ofera aceeasi interfata grafica pentru utilizator, daca instalatorii sunt familiarizati cu o camera,  atunci  le  cunosc  pe  toate.  Acest  lucru  reduce  semnificativ timpul necesar pentru traininguri si  pentru  insta- lare. Toate camerele IP 4000i, IP 5000i si IP 6000  împartasesc aceeasi platforma, asigurând astfel întretinerea usoara si compatibilitatea de-a lungul mai multor generatii. Acestea rezista de asemenea testului timpului, datorita faptului ca puteti îmbunatati sau adauga noi caracteristici prin inter- mediul update-urilor firmware. Este  nevoie  de  un  singur soft integrat pentru toate produsele, reducând substantial costurile cu întretinerea si permitând integrarea usoara în software-ul si solutiile de înregistrare ale unor terte parti. Configurarea si calibrarea analizei video încorporate în camere nu a fost niciodata mai usoara si poate fi facuta de catre oricine, într-un timp foarte scurt. Pur si simplu introduceti înaltimea camerei, iar restul calibrarii este realizata de catre analiza video, bazata pe informatiile oferite de   senzorul gyro încorporat al camerei.

Pentru detalii contactati : Bosch Sisteme de Securitate  Strada Horia Macelariu, nr.30-34  

Site: http://ro.boschsecurity.com/ro/

Contact: Tiberiu Nicolae, Sales District Manager Romania and Republic of Moldavia

Tel: 0736623146 Email:  Tiberiu.Nicolae@ro.bosch.com

 

Share