Camera AXIS Q3538-SLVE

Axis Communications a anunțat lansarea unei camere robuste de tip dome, care oferă un nivel înalt de rezistență în mediile corozive. Camera este ideală pentru aplicațiile din mediile marine și unitățile de procesare a produselor alimentare, oferind imagini și detalii criminalistice de o calitate excepțională la o rezoluție 4K – chiar și în cele mai dificile medii și condiții meteorologice.

Camera AXIS Q3538-SLVE dispune de o carcasă din oțel inoxidabil de calitate marină (SS 316L) și certificare DNV, putând face față efectelor corozive ale apei de mare și substanțelor chimice de curățare. Dispozitivul include tehnologia OptimizedIR și o calotă cu protecție anti-IR, care ajută la prevenirea reflexiilor IR cauzate de ploaie și zăpadă. În plus, tehnologiile Lightfinder 2.0 și Forensic WDR oferă culori reale și detalii excelente în condiții de luminozitate redusă sau semi-întuneric.

Această cameră de înaltă performanță include o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) care îmbunătățește capabilitățile de procesare și stocare. Acest lucru permite colectarea și analizarea mai multor date ca oricând – la marginea rețelei. Cu ajutorul aplicației AXIS Object Analytics, camera poate detecta și clasifica persoanele și diferitele tipuri de vehicule – totul în funcție de nevoile specifice. În plus, suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 adaugă valoare sistemului cu ajutorul aplicațiilor personalizate, bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei, furnizate de Axis și partenerii săi.

Caracteristicile principale includ:

  • Ideală pentru utilizare în condiții corozive și dificile;
  • Carcasă din oțel inoxidabil de calitate marină;
  • Calitate excepțională a imaginii la o rezoluție de 4K;
  • Suport pentru sisteme de analiză cu învățare profundă;
  • Axis Edge Vault

Această cameră de ultimă generație este ușor de instalat, întreținut și operat, fiind perfectă pentru locațiile îndepărtate și izolate. Puterea redundantă asigură o sursă de alimentare fiabilă, pentru a garanta protejarea sistemului. În plus, tehnologia Zipstream cu H.264/H.265 reduce semnificativ lățimea de bandă și capacitatea de stocare necesare.

 Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Share