BROTHER – Etichetare fiabilă pe termen lung

Creați etichete durabile care vă ajută să vă conformați cerințelor de identificare a rețelei

Indiferent dacă este vorba de un centru de date de mari dimensiuni sau unul în care sunt instalate câteva rack-uri ce acomodează serverele, echipamentele de rețea și de stocare ale unei companii mici sau mijlocii, numitorul comun al acestora îl reprezintă cablurile de date și cele de alimentare. Gestionarea eficientă a acestora aduce nu numai un element de confort pentru cei care lucrează frecvent în aceste spații, ci joacă un rol important în asigurarea de servicii cu un înalt nivel de calitate. La apariția unei probleme de rețea, în situația unei reconfigurări sau la înlocuirea unui echipament defect, precum și ca urmare a unui upgrade, durata de indisponibilitate a serviciilor cauzată de deconectarea și reconectarea cablurilor poate fi drastic redusă în cazul în care fiecare cablu este etichetat și ușor de urmărit la ambele sale capete.

Un echipament indispensabil pentru a face acest pas spre managementul eficient al cablurilor este aparatul portabil pentru etichetarea infrastructurilor de rețea, iar compania Brother, lider mondial în domeniul imprimantelor de etichete, oferă una dintre cele mai largi game de produse din industria etichetării. Gama de soluții de etichetare destinate electricienilor și a specialiștilor în infrastructura de rețea este concepută pentru a le simplifica activitatea în teren, unul dintre modelele de vârf fiind Brother PT-E550WNIVP.

Portabilitate și versatilitate

Un echipament portabil și versatil, modelul Brother PT-E550WNIVP a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să eficientizați nevoile de identificare ale întregii infrastructuri de rețea. Această imprimantă portabilă de etichete are taste și funcții rapide dedicate pentru a crea rapid toate tipurile de etichete utilizate de industria infrastructurii de rețea. Etichete pentru marcarea cablurilor de cupru și fibră optică, pentru patch panels, echipamente și multe altele sunt tipărite direct de la tastatura echipamentului utilizând afișajul ce folosește un ecran grafic LCD retroiluminat.

Experiența de utilizare este mult îmbunătățită de posibilitatea de conectare de pe smartphone la modulul Wi-Fi Direct integrat al echipamentului. Cu ajutorul aplicației Mobile Cable Label Tool puteți crea rapid etichete din șabloane predefinite. Opțional, puteți selecta și imprima ID-urile de cablu stocate în proiectele Fluke Networks Linkware Live™ utilizând aplicația gratuită Brother iLink&Label sau puteți selecta și imprima ID-urile de cablu stocate în cloud cu ajutorul aplicației Mobile Transfer Express.

Alternativ, utilizați aplicația avansată de editare a etichetelor P-touch Editor disponibil pe platforme PC sau Mac pentru a vă oferi libertate totală de proiectare. În plus, puteți accesa datele din Microsoft Excel pentru a imprima în serie toate etichetele. Funcția de tăiere automată cu „half cut” vă permite să mențineți etichetele în ordinea secvențială corectă atunci când este tipărită într-o bandă lungă și le poate face, de asemenea, rapid și ușor de desprins de pe materialul de suport.

Etichete pentru toate aplicațiile

Brother are peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea etichetelor durabile pentru aplicații specializate. Etichetele cu auto laminare oferă siguranța că vor rămâne lung timp atașate la cabluri, în timp ce etichetele puternic adezive sunt potrivite pentru suprafețe netede sau texturate, făcându-le ideale pentru identificarea patch panel-urilor și a echipamentelor. În pachetul imprimantei Brother PT-E550WNIVP cumpărătorul va găsi două benzi de etichete incluse, una este continua, puternic adezivă, cu lățime de 24mm și lungime de 8 metri și o bandă continuă puternic adezivă cu lățime de 9mm și lungime de 8 metri.

Multe companii au adoptat standardele de identificare ANSI TIA-606-C sau ISO/IEC 14763-2. Pe lângă definirea sistemului de numerotare utilizat pentru identificare a patch panel-urilor, porturilor, cablurilor, rafturilor, dulapurilor și multe altele, standardele dictează, de asemenea, că etichetele ar trebui să fie ușor de citit și durabile.

Brother PT-E550WNIVP imprimă text clar și lizibil pe etichete durabile, care vă ajută să respectați aceste standarde acum și în viitor. Gama de benzi specializate P-touch Pro este fabricată cu materiale și adezivi de calitate profesională, durabili și fiabili. Gama include mai multe tipuri:

 • Benzi puternic adezive
 • Benzi Flexible-ID
 • Benzi cu auto-laminare
 • Benzi termocontractabile
 • Benzi de securitate

Banda puternic adezivă are, în medie, o rezistență de 3 ori mai mare pe suprafețele texturate decât benzile standard Brother. Benzile cu auto-laminare și Flexible-ID sunt proiectate pentru identificarea pe termen lung a cablurilor.

Când este îndepărtată, banda de securitate lasă un model de tablă de șah, dezvăluind dovezi de manipulare și asigurând că eticheta nu poate fi reaplicată.

Etichetele cu auto-laminare au, de asemenea, un laminat durabil suplimentar aplicat peste text în momentul tipăririi. Acest lucru vă permite să utilizați o etichetă cu lățimea de 24 mm pe cablurile CAT6A mai groase, asigurându-vă în același timp că textul este complet protejat împotriva deteriorării cauzate de abraziune.

Funcții concepute pentru a simplifica cerințele de identificare

 1. Wi-Fi încorporat pentru conectare wireless la smartphone și imprimarea etichetelor utilizând aplicații gratuite
 2. Tipărește etichete de la 3,5 mm la o lățime de 24 mm
 3. Cutter de etichete avansat cu funcție de desprindere ușoară pentru a imprima etichete pe o bandă lungă, menținându-le în ordinea corectă
 4. Afișaj LCD retroiluminat ușor de citit
 5. Taste dedicate pentru a crea cu ușurință etichete de identificare pentru cabluri, patch panel, echipamente și carcasa echipamentelor
 6. Tastatură numerică separată pentru introducerea rapidă a numerelor
 7. Salvarea etichetelor utilizate frecvent în memorie pentru reamintire instantanee și tipărire atunci când este necesar
 8. Încărcarea siglelor companiei sau simboluri de specialitate de pe computer pentru a le include pe etichete ori de câte ori este necesar. Include cele mai uzuale simboluri industriale.
 9. Funcție încorporată de imprimare de coduri de bare
 10. Funcție de serializare pentru a imprima automat mai multe etichete în secvența numerotată corect
 11. Încărcați ID-uri de cablu de pe computer utilizând P-touch Editor sau de pe telefonul smartphone folosind aplicațiile iLink&Label sau Mobile Transfer Express. Selectați apoi gama de ID-uri de cablu pentru a imprima etichete în timp ce vă aflați la fața locului.
 12. Port USB pentru imprimarea etichetelor sau încărcarea conținutului de pe computer folosind P-touch Editor

Pentru mai multe informații legate de modelul PT-E550WNIVP, dar și despre întreaga gamă de aparate portabile Brother pentru etichetarea infrastructurilor de rețea vă invităm să vizitați site-ul Brother Romania sau să contactați un partener autorizat al companiei.

Share