Asistență la distanță în timp real cu ochelari inteligenți AMA XpertEy

AMA XpertEy a dezvoltat soluții de asistență la distanță în timp real folosind ochelari inteligenți (www.amaxperteye.ro). XpertEye este o soluție de colaborare audio-video în timp real, ce utilizează ochelari inteligenți și conectează tehnicienii din teren cu experții aflați la distanță.

Astfel, tehnicienii pot să-și partajeze câmpul vizual în timp ce își păstrează mâinile libere.

Ei pot primi indicații în timp real (pe cale audio sau ca adnotări ale câmpului vizual, precum și fișiere partajate de la distanță) de la experți din afara amplasamentului pentru rezolvarea în timp foarte scurt a anumitor situații de urgență sau a problemelor apărute în teren.

Utilizată în prezent în peste 60 de țări, soluția XpertEye vine în ajutorul a peste 1100 unități de lucru ale unor companii multinaționale din domeniul transportului, producției, construcțiilor, energiei, petrol și gaze, serviciilor de teren sau chiar educației pentru a face față provocărilor operaționale prin asistență live la distanță, expertiză și schimb de cunoștințe. Cu birouri în Franța, Germania, România, Marea Britanie și SUA, oferim un suport global dedicat clienților oriunde s-ar afla aceștia în lume.

 

Share