Aplicație a camerelor video Bosch echipate cu Intelligent Video Analytics pentru contorizarea cumpărătorilor dintr-un spațiu comercial

Boasch a prezentat la București recent sistemul dezvoltat pe baza camerelor video dotate cu Intelligent Video Analytics ce contorizează numărul cumpărătorilor din diverse departamente  ale unui spațiu comercial. Soluția dezvoltată de Bosch nu lucrează pe baza datelor biometrice (figuri umane) deci nu se supune restricțiilor  GDPR  și folosește algoritmi dedicați pentru identificarea persoanelor din magazin. De altfel, aplicațiile potenţiale  acestui tip de echipamente sunt extrem de largi.  Beneficiarul unui astfel de sistem trebuie doar să instaleze adecvat camerele video iar frame-urile sunt trimise către un server Bosch care le  prelucrează și oferă toate informațiile legate de cumpărători (contorizare, fluxuri, comparații etc.) . Aplicația este disponibilă pe bază de   abonament și beneficiarul nu cumpără licențe și nu investește într-un data center propriu.

Aplicaţia a fost prezentată în cadrul evenimentului desfăşurat pe 28 august în Bucureşti, organizat de Bosch  Building Technologies   şi intitulat  Securitate şi  Siguranță.

 

Share