AMPER Brno 17-20 martie 2020

Între 17 și 20 martie anul viitor, se va desfășura la Brno în Cehia, AMPER 2020, cel mai important târg internațional  din Europa centrală și de sud-est din domeniul electrotehnic, energetic, automatizării, comunicațiilor electronice,  iluminatului  și tehnologiei  securitate pentru clădiri.

Ediția din 2019  a târgului AMPER (este un târg anual) a înregistrat un număr de  649 de expozanți din 26 de țări și un număr de 43700 de vizitatori.  Vizitatorii târgului reprezintă un mix global de experți și profesioniști din industria de profil, AMPER fiind un târg specializat, nedestinat end-userilor. În 2020, AMPER va marca cea de-a 28-a ediție a acestui eveniment profesional  tradițional , de tip B2B.

AMPER se desfășoară în prezent în Republica Cehă, la Brno (în trecut unele ediții s-au desfășurat  la Praga) într-o regiune bine poziționată strategic, cu o tradiție puternică în sectorul electrotehnic.

Târgul AMPER găzduiește, de asemenea, un program bogat și diversificat de educație și informare, inclusiv conferințe profesionale, ateliere de lucru, ce oferă multe oportunități de formare axate pe tendințele actuale și viitoare ale industriei.

Forumuri dedicate automatizărilor, optoelectronicii,energiei, acționărilor, orașului intelligent (smart city) vor fi găzduite de AMPER 2020.

http://www.amper.cz/en.html

Share