AMPER BRNO 20-23 martie 2018

Între 20 și 23 martie, la BRNO, în Republica Cehă, se va desfășura a 26- ediție a tradiționalului târg AMPER, dedicat electrotehnicii, electronicelor, automatizărilor, comunicațiilor, iluminatului  și tehnicii de securitate.

AMPER, este cunoscut ca un târg de prestigiu cu o lungă tradiție, cu un număr mare de vizitatori mulțumiți și la care participă companii renumite în întreaga lume. Este cel mai important târg comercial din domeniul electric din Republica Cehă și cu o importanță comercială ce se extinde în Europa Centrală și de Est. La edițiile anterioare  AMPER a înregistrat peste 600 de expozanți, inclusiv 151 din străinătate, care și-au prezentat tehnologiile și serviciile pe 14.500 de metri pătrați spațiu de expunere net iar târgul a fost vizitat de 43800 de vizitatori profesioniști, printre care manageri, tehnicieni, studenți și fani ai ingineriei electrice. Târgul a fost organizat sub auspiciile Ministerului Industriei și Comerțului, Camerei de Comerț, Primăriei orașului Brno, Camerei Deputaților din Parlamentul Republicii Cehe, Primului Ministru al Republicii Cehe, și guvernatorul regiunii Moravia de Sud. Târgul a fost susținut de mass-media profesionale, asociații și universități. Târgul AMPER aduce expozanților săi un spațiu ideal pentru stabilirea de noi relații de afaceri, consolidarea poziției competitive pe piață, menținerea relațiilor cu clienții existenți și îmbunătățirea imaginii mărcii. În final, târgul oferă și o prezentare și promovare eficientă a produselor noi (promovarea nu numai la târgul în sine, ci și prin intermediul partenerilor media profesioniști ai târgului – articole pe portaluri specializate și pe presa specializată și pe site-ul amper.cz). Efectul târgului se extinde dincolo de porțile centrului expozițional și de data evenimentului.

Istoria târgului

Expoziția AMPER se dezvoltă de 25 de ani. Începuturile târgului în 1993 sunt asociate cu Palatul de Cultură din Praga și, în consecință, cu centrul de la Strahov, unde AMPER a avut loc între 1996 și 1999. Odată cu creșterea numărului de expozanți și creșterea cerințelor privind calitatea serviciilor, expoziția s-a ținut la Praga-Holešovice și apoi la Centrul Letňany din Praga.

În prezent târgul AMPER se desfășoară la  Brno. Începând cu anul 2011, când unul dintre cele mai importante și mai performante centre expoziționale din Europa Centrală a primit    salutat pentru prima dată cel mai mare târg comercial electrotehnic din Cehia și Republica Slovacă, AMPER Trade Fair a intrat într-o nouă eră cu o nouă dimensiune.

Centrul Expozițional Brno oferă expozanților sălile cele mai moderne, cu o suprafață netă de expunere totală de până la 130.000 mp. și cu o calitate a serviciilor la nivel mondial.

http://www.amper.cz/en.html

 

 

Share