Alternativo.ro: Brandul românesc care a pus lumina pe design și economie.

Alternativo.ro, brandul românesc care oferă o gamă largă de soluții și accesorii de iluminat, este singurul importator al brandurilor Iotty și Blaupunkt din România. Firma românească a dorit să fie alături de români în perioada inflației, având soluții de economisire, dar fără să facă rabat la design.
Piteștenii de la Alternativo.ro îți aduc în casa ta un colț de Italia, prin brandul Iotty, dar te ajută și cu factura prin soluțiile LED Blaupunkt. Alternativo.ro este un brand ANGLO-ROM  care luminează casele românilor de peste 19 ani, fiind importator și distribuitor de materiale și echipamente electrice pent ru instalații civile și industriale.

IOTTY: Designul italian se întâlnește cu casa inteligentă

Întrerupătoarele și prizele inteligente Iotty folosesc tehnologia ecranului tactil din sticlă securizată și au o lumină de fundal reglabilă. Se conectează direct la Wi-Fi fără a fi nevoie de un Hub, o unitate centrală de control sau cablare specială.

Prizele inteligente Iotty se montează încastrat și controlează wireless orice aparat de uz casnic si electronic până în 16A. Designul este completat și de o paletă de culori care să se potrivească mai bine cu tematica locuinței, nu doar albul clasic cu care suntem deja obișnuiți și astfel un Smart Home poate fi de acum și unul cu bun gust.

 

 

Blaupunkt: Mai multă lumină, mai puțin consum

Blaupunkt este cunoscut ca un brand cu tradiție, iar acum face casă bună și cu economia, prin gama variată de soluții LED. Produsele Blaupunkt au o durată de viață de 50.000 de ore, iar o casă care a înlocuit toate becurile convenționale cu soluțiile LED, poate economisi până la 80% din factura de curent.

Dacă nu vrei să alegi între o lumină rece sau caldă, Blaupunkt a găsit soluția cu becul inteligent Blaupunkt Smart WIFI. Acesta funcționează cu Alexa și Google Home, pentru controlul vocal al luminii. Poți controla becul prin mai multe dispozitive, între toți membrii familiei, prin aplicația „Smart Life”.

 

 

 

 

Alternativo.ro by ANGLO-ROM – Rezolvi ușor cu electricele.

 

 

Share