Alege Leon! Aparataj modular cu personalitate, in portofoliul Consolight

Consolight, cu aproape 25 de ani de experienta pe piata distributiei de materiale electrice, a constatat urmarind evolutia anuala a aparatajului de camp, o cerere tot mai mare pentru standardul modular.
Consolight, specialist pe piata distributiei de materiale si sisteme pentru instalatii electrice, gestioneaza numeroase game si furnizori de aparataj de camp, standard german si modular. Analizand evolutia vanzarilor cantitative din ultimii ani, Consolight a observat cererea in crestere pentru aparatajul standard modular, numit si standard italian.
Aparatajul standard italian, prin modularitatea sa, ofera utilizatorilor o mult mai complexa si completa configurare a functiunilor intr-o singura zona de actionare.
Nu in ultimul rand, standardul italian se remarca si prin designul deosebit, forma ramelor si mecanismelor este fina si ingusta, din punct de vedere vizual ofera suplete intregului ansamblu.
Gama LEON este alegerea Consolight pentru a acoperi nevoia in crestere a utilizatorilor pentru aparataj de camp cu design modern, suplu si functiuni de la simple la  avansate. Gama LEON mai indeplineste o cerinta venita din partea pietei, raportul excelent calitate – pret.
Aparatajul LEON, ca orice aparataj pe standard modular, este compus din doza pentru montaj ingropat, mecanisme, suport si rame, acestea putand fi combinate in functie de nevoi pentru a alcatui grupuri de cate 2, 3, 4 sau 7 module.
Mecanismele disponibile in gama LEON acopera toata gama de functiuni, de la simple la avansate. Incepand de la butoane, intrerupatoare, prizele de 1 sau 2 module – toate avand protectie pentru copii, prize TV, de telefon sau de date si pana la functiuni avansate cum ar fi dimmere, senzori si functiuni de control acces sau semnalizare pentru zone comerciale.
Cu trei linii principale de design al ramelor, toate remarcandu-se prin finete si rezistenta, gama LEON ofera variantele de rame cu aspect clasic sau lux:

  • rame cu aspect clasic – alb pur sau culori metalice,
  • rame lux cu aspect metalizat – finisaje de culoare argintiu, bronz, titan, antracit,
  • rame lux cu aspect de lemn – finisaje in culorile cires, nuc, bambus si wenge,
  • rame lux cu aspect sticla – finisaj alb sau negru.

Ramele lux primesc un plus de stil si eleganta prin adaugarea unor inserturi interioare ce contureaza si mai bine aspectul mecanismelor montate. Inserturile pot fi alese in orice combinatie, toate potrivindu-se perfect cu ramele lux si sunt disponibile pe culorile: alb, fumuriu, antracit, argintiu si titan.
Mecanismele pot avea si ele finisaje de culoare diferite, clientii avand posibilitatea de a alege dintre culorile: alb, fumuriu, antracit, argintiu si titan.
De aceea se poate spune despre gama LEON ca ofera posibilitati nelimitate de alegere, potrivindu-se in orice zona de utilizare, in locuinte, birouri sau zone comerciale si institutii publice.
Din punct de vedere tehnic, modul de realizare a produselor din gama LEON, le face ideale pentru orice mediu. Realizate din policarbonat, acestea au rezistenta marita la factorii externi – zgariere, temperaturi ridicate, radiatii UV, fiind testate si certifiate de organisme internationale cum este TUVRheinland. Un plus pentru utilizatori il reprezinta si tratamentul antistatic al suprafetelor ramelor.
Modalitatea de compunere si instalarea prin clipsare au reprezentat alti factori datorita carora Consolight a decis sa includa in oferta sa gama LEON. Montajul prin clipsare face ca mecanismele sa fie usor de instalat si de extras din suport, acest lucru oferind viteza si usurinta de lucru instalatorilor electricieni, criteriu foarte important in decizia de achizitie a unei game pentru proiecte de anvergura, cum ar fi ansamblurile rezidentiale la cheie.
Compania Consolight a demarat la inceputul acestei veri un program amplu de promovare a gamei LEON  catre utilizatorii finali, o campanie de comunicare in piata a disponibilitatii acestei game in portofoliul sau, sustinandu-si clientii cu conditii deosebite.
Designul modern al ramelor, mecanismele cu functiuni inovative, calitatea certificata si conditiile comerciale deosebite, toate acestea sunt motive pentru a alege LEON!

 

 

 

http://www.consolight.ro

Share