ABB lansează Activ Health Center 3.0

ABB lansează Activ Health Center 3.0, aplicaţie pentru gestionarea activelor, îmbunătăţirea eficienţei şi optimizarea costurilor

 

ABB a anuntat pe 31 ianuarie a.c. lansarea aplicaţiei Activ Health Center 3.0, ce realizează managementul activelor ( Active Performance Manager -APM) şi combină experienţa din industrie şi software a ABB cu Microsoft Cortana Intelligence şi platforma de cloud Azure.

Această ultimă versiune a Activ Health Center permite industriilor mari consumatoare de active să îmbunătăţească eficienţa şi să optimizeze costurile prin combinarea aplicaţiei cu platforma de cloud Microsoft Azure.

Asset Health Center utilizează metode de analiză predictive şi prescriptive, precum şi modele personalizate care includ zeci de ani de experienţă în industrie, pentru a identifica necesităţile de service, bazate pe probabilitatea de defectare pentru activele critice.

Activ Health Center 3.0 este componentă cheie în managementul activelor bazat pe LCC (Life Cycle Cost) dezvoltat de ABB, oferă o abordare completă în gestionarea activului pe toată durata de utilizare şi este disponibil acum ca soluţie de software ca serviciu (SaaS).

Asset Health Center 3.0 permite punerea în aplicare mai simplă şi mai rapidă prin platforma de cloud Azure, are vizualizare şi analiză îmbunătăţite, precum şi integrarea mai uşoară a modelelor predictive utilizând Cortana Intelligence.

 

„Cea mai recentă generaţie Asset Health Center combină expertiza de domeniu încorporată în software-ul ABB cu tehnologia la scală globală a platformei de cloud Microsoft Azure pentru a oferi o soluţie puternică şi a ajuta la obţinerea de perspective noi şi mai rapide şi a permite luarea deciziilor care să profite de noi oportunităţi de creştere“, a declarat Massimo Danieli, Managing Director al diviziei Grid Automation a ABB, o parte ABB POWER GRIDS DIVISION.

„Este o altă ilustrare a modului în care ABB sprijină revoluţia energetică ca partener pentru a permite o reţea electrică mai inteligentă, mai ecologică şi mai puternică.“

Activ Health Center 3.0 este un exemplu al modului în care gama Ability™ ABB de soluţii digitale conectează clienţii la puterea IoT şi face ca datele să genereze valoare în lumea reală.

Este, de asemenea, o componentă cheie a staţiei digitale a ABB.

Conceptul în cazul în care colectează date condiţie pentru a optimiza performanţa şi de a îmbunătăţi eficienţa staţiei de transformare şi a costurilor – reducerea timpului de oprire a transformatorului cu până la 50 de procente.

„Această nouă versiune de Active Health Center reprezintă o altă colaborare de succes cu ABB. Lucrând împreună, ABB şi Microsoft continuă să întărească transformarea digitală a industriei prin scoaterea la suprafaţă a datelor de bază ce dau perspective noi de afaceri, în industrii, cum ar fi transportul, energia, apa şi gazele“, a declarat Caglyan Arkan, directorul general, Manufacturing & Resources, Microsoft Corp.

 

Share