Tablouri de distribuție de joasă tensiune PCC&MCC cu sertare debroșabile și compartimente, tip Dismod T3N, concept Electroalfa

Tablouri de distribuție de joasă tensiune PCC&MCC cu sertare debroșabile și compartimente, tip Dismod T3N, concept Electroalfa

 

Produs de conceptie proprie, tabloul de distribuție DISMOD T3N produs de Electroalfa oferă soluția optimă în distribuția electrică, acționări electrice și automatizări, comandă și protecția motoarelor, pentru o gamă variată de aplicații în rețelele de joasă tensiune în următoarele domenii: energie, industrie, infrastructură, clădiri comerciale și rezidențiale.

Noua generație de tablouri DISMOD T3N perfecționează soluțiile constructive ale precedentelor familii de tablouri de joasă tensiune (Dismod și Dismod T3) realizate de Electroalfa, le îmbunătățește principalele performanțe tehnice și le extinde sfera de aplicabilitate. Tablourile DISMOD fac parte din portofoliul Diviziei Echipamente Electrice Electroalfa, alături de tablouri de distribuție principale și secundare, dulapuri de servicii pentru curent alternativ și curent continuu, dulapuri pentru acționări și automatizări industriale, dulapuri pentru protecție și automatizări din stațiile de transformare de 110/20(6)kV, echipamente electrice de distribuție în sistemele energetice, surse de electroalimentare c.c. si c.a. pentru echipamente GSM.

alfa2

Tablourile de distribuție DISMOD reprezintă combinația perfectă între performanță tehnică (parametri tehnici de top, calitate, siguranță în exploatare, flexibilitate, tehnologie modulară) și eficiență economică.

Pe lângă produse de înaltă calitate, Electroalfa oferă clienților noștri asistență tehnică la montaj și punere în funcțiune, instruirea personalului din exploatare, servicii de întreținere și reparații în perioada de garanție, service post-garanție.

Teste Tip

Performanțele deosebite ale acestui tablou electric sunt atestate prin încercări efectuate în conformitate cu prevederile standardului European CEI 61439 în laboratoare de încercări naționale și internaționale. Laboratoarele de încercări autorizate la care s-au desfășurat testele sunt IPH Berlin (parte a grupului CESI Italia) și ICMET Craiova. Testele de tip efectuate în laboratorul CESI/IPH Berlin sunt certificate ASTA.

Electroalfa este unul din principalii integratori de soluții din domeniul energetic din România, specializat în producția și furnizarea de echipamente electrice de medie și joasă tensiune, confecții metalice, lucrări de antreprenoriat în instalații electrice complexe, servicii de inginerie specializată. Grupul de firme Electroalfa are o experiență de 25 de ani în domeniu, peste 400 de angajați, deține trei fabrici de producție (echipamente electrice, posturi de transformare compacte, confecții metalice), are propriul Centru de Cercetare Dezvoltare și este prezent pe întreg teritoriul țării prin reprezentanțe de vânzări.

www.electroalfa.ro

Share