Bosch lansează trafaletul electric Bosch PPR 250

Bosch reinventează zugrăvitul prin lansarea trafaletului electric Bosch PPR 250 pentru pereți și tavane. Noul model de trafalet electric cu pompă este prevăzut cu un motor de 35 de W și permite zugrăvirea ușoară, rapidă și curată a pereților și a tavanelor mari. Prin sistemul PaintControl, vopseaua este pompată direct din găleata de vopsea și distribuită uniform pe trafalet, iar cu ajutorul sistemului EasyClean curățarea dispozitivului este extrem de ușoară.

trafaletul electric Bosch PPR 250

Alergatul obositor până la găleata de vopsea ține acum de domeniul trecutului, la fel și murdărirea cu vopsea a podelei pe drumul de întoarcere la perete. Datorită sistemului PaintControl nu mai este nevoie să fie protejate cu bandă adezivă decât foarte puține zone. Mai mult, după ce suprafața dorită a fost zugrăvită, dispozitivul Paintroller poate fi curățat rapid și eficient prin sistemul EasyClean. Trafaletul Bosch PPR 250 permite folosirea vopselelor lavabile uzuale.

trafaletul electric Bosch PPR 250

Trafaletul electric Bosch PPR 250 are un rezervor de vopsea cu un volum nelimitat, o putere de pompare de 0 – 400 ml pe minut, acoperind astfel o suprafață de 2 m² pe minut. Lungimea aplicatorului de vopsea este de 40 de cm, furtunul de alimentare cu vopsea are o lungime de 5 m, iar lățimea trafaletului este de 25 de cm. În plus, greutatea trafaletului, cu vopsea, nu depășește 0,5 kg.

trafaletul electric Bosch PPR 250

Dispozitivul este adecvat pentru zugrăvelile pe suprafețe plane de mari dimensiuni – precum gipscartonul sau gleturile; pentru vopsirea formelor speciale – și mascarea suprafețelor izolate; pentru tavane – caz în care vopsirea devine foarte comodă datorită extensiei de 120 de cm a trafaletului și pentru suprafețele înguste – cum ar fi glafurile de ușă sau dulapurile.

Share