UN NOU DISPLAY MAI MARE ȘI MAI INTELIGENT PENTRU SENZORII DE IMAGINI CHECKER

Societatea Cognex® Corporation (NASDAQ: CGNX), furnizorul cel mai important de sisteme de viziune computerizată a anunțat lansarea unui nou display inteligent SensorView® 2 destinat senzorilor de imagini Checker®. Cu display-ul SensorView 2 tehnicienii de producție pot configura perfect, testa și monitoriza  senzorii de imagine  Checker 4G, fără a necesita PC în nici o  fază.

SensorView® 2

Display-ul SensorView 2 are un ecran digital cu diagonala de 225 mm care-i facilitează utilizarea și vizualizarea în secțiunile operaționale. Cu comunicarea fixată (built-in) pe bază de Ethernet,  SensorView 2 poate fi instalat oriunde sunt conectați la rețea senzorii de afișare Checker. Display-ul cu software-ul SensorView 2 are aceeași interfață de utilizator cunoscută  ca software-ul standard, al senzorilor Checker pentru PC, astfel încât utilizarea acesteia nu necesită nici o pregătire suplimentară

„Sondajul nostru a demonstrat că pentru tehnologia de producție este foarte dificil să se adapteze senzori de imagine cu ajutorul ecranelor, care sunt de obicei mai mici decât ecranul telefonului lor mobil „, remarcă  Joerg Kuechen, managerul unității comerciale de senzori de imagine ai companiei Cognex.  Prin urmare, am ales pentru  SensorView 2 un ecran digital mult mai mare, servind la stabilirea și controlul senzorului Checker

Noul ecran SensorView 2 este doar una dintre inovațiile din seria de produse Checker, care sunt concepute pentru a extinde gama de aplicații în cazul în care poate fi utilizat senzorul Checker, precum și pentru utilizarea sa mai ușoară decât oricând înainte.

Prima dintre aceste inovații este un noul senzor Checker 4G7S  care poate rezolva ușor aplicațiile simple, de  prezență / absență la un preț de cumpărare mai mic. Senzorul Checker 4G7S  are aceeași rezoluție 752 × 480 și iluminare opțională și filtre de culoare ca și modelele mai înalte din seria  de produse Checker 4G.

A doua inovație majoră este noul sistem de dezvoltare Checker SDK (Software Developers Kit de instrumente „). SDK le permite producătorilor de OEM-uri să integreze senzorul Checker la  mașinile cu rezoluție personalizată HMI (Human Machine Interface) și alegerea  parametrilor necesari controlului rulării. Producătorii de OEM pot vizualiza statisticile de control, fotografii efectuate de mai mulți senzori Checker, pot crea baze de date cu imaginile și pot face ajustări  atunci când se schimbă ordinea. SDK le facilitează producătorilor de OEM-uri integrarea deplină a senzorilor  Checker la mașinile pe care le produc.

„Noi credem ca datorită comunicării Ethernet cu PLC,  senzorii Checker sunt un set larg de instrumente ușor de înțeles pentru viziunea computerizată și datorită noului ecran mare tactil senzorii de imagine ideală ce satisfac nevoile actuale ale inginerilor de producție extrem de ocupați”, a tras concluzia Kuechen.

Produsele SensorView 2, Checker 4G7S și Checker SDK sunt disponibile chiar acum.

Pentru mai multe informații, vizitați adresa www.cognex.com/Checker.

Sales contact in Romania: info.ro@cognex.com

Societatea Cognex

Compania Cognex Corporation proiectează, produce si lansează  pe piață sisteme cu viziune computerizată și sisteme industriale, sisteme de scanare de coduri ID, sau dispozitive care pot „vedea”. Compania Cognex este liderul mondial în domeniul viziunii computerizate și al citirii  industriale a codurilor ID. Sistemele sale de viziune computerizată și de citire a codurilor ID sunt utilizate în întreaga lume, într-o gamă largă de aplicații de control, de identificare și de orientare în procesul de fabricație și de distribuție. Piețele cheie sunt industria auto, producția de alimente și băuturi, industria farmaceutică, logistica și producătorii de OEM (echipament original). Compania Cognex își are sediul în statul Massachusetts (SUA) și reprezentanțe regionale, precum și distribuitori din întreaga Americă de Nord, în Europa, Asia, Japonia și America Latină. De asemenea, în Europa de Est Cognex își extinde prezența la nivel local și oferă acum sprijin  tehnic și cursuri de instruire în sălile de curs ale reprezentanței lor din orașul  Wroclaw din Polonia și din Budapesta, Ungaria. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul Web al companiei Cognex la adresa www.cognex.com.

Share