Sony prezintă noua gamă de camere foto compacte Cyber-shot

CES, Las Vegas, 09 ianuarie 2013

Cea mai bună calitate a imaginii, stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit și Wi-Fi

Sony DSC-WX80

Stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit, chiar și în timpul fotografiei cu zoom

  • Mod Superior Auto pentru rezultate mai bune cu subiecți aflați în mișcare
  • Wi-Fi încorporat pentru distribuirea ușoară a imaginilor și opțiuni variate de back-up
  • Retușare instantanee a portretelor cu noul mod Beauty Effect
  • Blițul avansat furnizează lumină pentru subiecții aflați la distanță

Noua gamă de camere foto compacte Sony Cyber-shot oferă mai multe posibilități de fotografiere și distribuire a momentelor de neuitat – de la vacanțe și petreceri, la portrete pline de personalitate.

Noile modele subțiri și elegante Cyber-shot WX200 și WX60 sunt dotate cu binecunoscutul senzor Sony Exmor R™ CMOS, care oferă imagini luminoase, bogate în detalii și clipuri video Full HD.

De patru ori mai puternic decât anul trecut1, stabilizatorul optic SteadyShot, disponibil pe modelele cu senzor Exmor R™ CMOS, reduce efectul de tremurat al camerei pentru rezultate excelente chiar și în condiții de zoom – o cauză obișnuită a imaginilor tremurate, astfel că noile camere foto oferă rezultate mai bune în toate condițiile de zoom, de la peisaje la fotografii macro.

Modul Superior Auto, perfecționat pe toate modelele cu Exmor R™ CMOS, stabilește cele mai bune setări pentru cameră. Cyber-shot™ recunoaște și mai multe ipostaze de fotografiere, inclusiv scene complicate în condiții de iluminare scăzută. Toate setările sunt ajustate automat pentru rezultate mai bune ziua sau pe înserat, iar tehnologia de detecție a mișcării oferă imagini fără efect de tremurat când subiectul se află în mișcare.

Wi-Fi-ul încorporat (Cyber-shot™ WX200) oferă posibilitatea distribuirii imaginilor într-un mod foarte ușor. Cu ajutorul aplicației Play Memories Mobile, utilizatorii pot distribui poze pe rețele sociale după ce le-au descărcat de pe cameră pe smartphone sau tabletă. De asemenea, le pot vedea direct pe TV-ul conectat sau pe PC fără a mai fi nevoie de cabluri.

Modulul Wi-Fi oferă posibilitatea folosirii smartphone-ului ca telecomandă pentru cameră. Astfel, telefonul conectat devine al doilea declanșator – perfect pentru autoportrete sau fotografii de grup din care utilizatorul nu vrea să lipsească. Și alte funcții ale camerei pot fi controlate prin Wi-Fi de pe mobil, cum ar fi declanșarea filmării, zoom-ul, blițul, temporizatorul sau previzualizarea imaginii.

Disponibil pe modelele Cyber-shot™ de anul acesta, modul Beauty Effect oferă cele mai frumoase portrete. După fotografiere, camera retușează fotografiile, eliminând petele de pe față sau ridurile. Funcția poate să corecteze ochii pe jumătate închiși, albul dinților și poate retușa luciul vizibil pe frunte.

Toate modelele noi sunt echipate cu blițul avansat, care facilitează fotografierea subiecților aflați în depărtare. Este perfect pentru fotografiile de la petreceri sau fotografiile realizate pe timp de ceață.

Disponibilă pe toate modelele cu senzor Exmor R™ CMOS, compatibilitatea cu noul TRILUMINOS(TM) Colour4 oferă fotografiilor culori naturale și bogate. Utilizatorul va experimenta o paletă de culori foarte realiste atunci când imaginile și clipurile video sunt vizualizate pe TV-uri BRAVIA care suportă Display TRILUMINOS(TM)

Noile modele de Cyber-shot™

Camerele subțiri și compacte Cyber-shot™ WX200 și WX60 cu design elegant surprind imagini superbe și clipuri Full HD, fiind ideale pentru călătorii și fotografiere zilnică.

Suficient de robustă, noua Cyber-shot™ TF1 face față zăpezii, nisipului, prafului, temperaturilor foarte scăzute și scufundărilor la 10m5. Carcasa rezistentă la șocuri este construită pentru a fi folosită cu ușurință în diverse situații precum urcările pe munte, plimbările cu bicicleta sau ieșirile la piscină. Camera ajustează automat luminozitatea LCD-ului pentru o vizualizare clară a imaginii.

Cu un zoom de 26x, Cyber-shot™ H200 permite utilizatorului să fotografieze ca un profesionist fără a mai fi nevoie să schimbe obiectivele. Grip-ul ergonomic și aspectul de DSLR sunt inspirate din design-ul modelelor Sony „α”.

Ușoară și compactă, Cyber-shot™ W730 este o cameră compactă extrem de ușor de folosit, iar W710 beneficiază de butoane mari pentru începători. Utilizatorul poate înregistra clipuri HD fără a mai fi nevoie de setări complicate.

Share