Schrack intra in campanie cu premii gratuite pentru toti clientii!

In perioada 16 iulie – 16 septembrie 2012, compania Schrack Technik SRL anunta lansarea campaniei de vara cu titlul: “De ce sa dai banii pe scule cand le poti obtine gratuit?”. Mecanismul campaniei este simplu: In perioada promotiei clientul Schrack trebuie sa cumuleze sumele nete ale facturilor emise de catre Schrack si sa ceara cadourile aferente fiecarui nivel:

Promotie_Vara_Schrack

  • Nivel 1: Trusa de chei tubulare
  • Nivel 2: Lampa de birou „New Bankers”
  • Nivel 3: Aparat de masura „Multi Check”
  • Nivel 4: O valiza multifuncționala cu 19 scule diferite

Daca comenzile sunt date prin sistemul de comenzi online, pe langa premiile de mai sus clientul obtine si un Clește de sertizare cu bacuri interschimbabile.

Contactat telefonic Dan Coldea – directorul de marketing al companiei a declarat:

Campania de vara face parte dintr-un program mai lung de fidelizare a clientilor, inceput anul trecut. De atunci am lansat un nou site si un modul de comenzi online cu preturile de lista la vedere a peste 10.000 de produse. Noutatea consta in faptul ca, in urma inscrierii pe online, clientul isi poate vedea preturile sale de achizitie asa cum au fost ele stipulate in contract. Astfel el isi poate realiza singur propria oferta si comanda marfa dorita. Mai mult decat atat, fiecare produs este marcat distinct in functie de disponibilitatea acestuia si respectiv timpul de livrare, facand astfel alegerea mai usoara. Si v-am spus doar o parte dintre avantaje!

Pe langa acest sistem de comenzi online avem si numeroase actiuni promotionale indreptate care consumator. Fie ca e vorba de promotii cu premii, reduceri importante de preturi, evenimente cu clientii, actiuni de PR etc, toate acestea vor sa arate clientilor ca cine mizeaza pe Schrack are doar de castigat. Campania de vara este doar un pas din aceasta strategie – continua Dan Coldea

Premiile de la Schrack sunt garantate si gratuite in functie de fiecare nivel atins. Orice persoana juridica poate participa la aceasta promotie evident in limita unor termeni si conditii. Mai multe detalii despre aceasta promotie se pot gasi pe www.schrack.ro

Share