Schneider Electric lansează Pelco Digital Sentry, o soluție nouă și puternică de management video

Pelco dispune, prin Digital Sentry, de un sistem de management video IP flexibil, dedicat sistemelor de securitate integrată și BMS.

București, 19 februarie 2013 – Schneider Electric a anunțat lansarea platformei sale hardware și software actualizate și îmbunătățite Pelcoby Schneider Electric Digital Sentry, care are la bază un nou echipament Network Video Recorder (NVR) DSSRV, prevăzut cu cel mai recent procesor și tehnologii grafice on-board. Echipamentul DSSRV este optimizat să suporte puterea de procesare pentru cunoscutul software de management video Digital Sentry DS NVs, care a fost  pre-integrat în platforma hardware. Echipamentul DSSRV este un sistem de management video flexibil și convenabil, care include NVR-ul, plus suport pentru camerele analogice prin encodere video opționale direct atașate, și poate susține până la 128 de camere IP și Analogice.

Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania
Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania

“Noua platformă Digital Sentry reprezintă un sistem de management video simplificat, optimizat și mai puternic, ce oferă clienților o operare intuitivă și o arhitectură deschisă”, a declarat Saulo Spaolanse, Președintele Schneider Electric România.

Pelco Digital Sentry înlocuiește generația anterioară, făcând produsul mai ușor de configurat, instalat și operat. Echipat cu a 2-a generație de procesoare Intel® Core™ i7 și cu 8 GB de RAM, DSSRV are o amplă capacitate de procesare și memorie suficientă pentru a răspunde cerințelor operațiunilor de înregistrare și redare video HD. Lățimea sa de bandă de 280 Mbps permite înregistrarea și exportul video de la maximum 128 camere IP.

Principalele caracteristici ale noii soluții Digital Sentry includ:

  • Înregistrare video HD și SD IP pentru camere Pelco și terțe
  • Extindere opțională hibrid de până la 64 canale analogice la rezoluția  D1 30/25 IPS
  • Lățime de bandă disponibilă de 280 Mbps, pentru înregistrare, vizualizare și export IP
  • Memorie internă cu acces frontal de 18 TB sau 12 TB, cu DVD opțional
  • Configurare opțională pentru RAID5 (se recomandă RAID5 pentru performanță optimă) cu unități de hard disk detașabile
  • Sistem de răcire performant, proiectat pentru a prelungi viața hard disk-urilor
  • Design modern al panoului frontal

Cu portofoliul său video Pelco, Schneider Electric este lider mondial în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de sisteme de securitate video. Noua platformă hardware Digital Sentry este sprijinită de popularul program Partner First, incluzând-o în platforma de integrare pentru controlul accesului și alte aplicații legate de securitate. Schneider Electric oferă trei sisteme de management video la alegere – DX, Digital Sentry și Endura – permițând clienților să opteze pentru un sistem care să răspundă cerințelor unice ale acestora. Pentru mai multe informații despre noua platformă Digital Sentry, puteți accesa următorul link:

http://www.pelco.com/sites/global/en/products/video-management-solutions/ds.page.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operațiuni în mai mult de 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezență extinsă și în domeniul aplicațiilor pentru segmentul rezidențial. Cei peste 130 000 de angajați ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă și verde, realizând venituri din vânzări în valoare de peste 22.4 miliarde de euro în 2011, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele și organizațiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

www.schneider-electric.com/ro

Share