Sănătatea – una dintre prioritățile Bosch și principiul de bază al storcătorului de fructe și legume MES3000

Bosch pune la dispoziția clienților săi o mare varietate de electrocasnice care ajută la pregătirea de sucuri sau preparate culinare sănătoase. De la storcătorul de fructe și legume MES3000 la blenderele Mixxo quatro, clienții Bosch pot trăi sănătos cu ajutorul electrocasnicelor Bosch moderne, eficiente energetic și ușor de folosit. Storcătorul de fructe și legume MES3000 este ideal pentru prepararea rapidă și ușoară de sucuri variate, gustoase și sănătoase.

Storcator-de-fructe-si-legume-Bosch-varinata-de-culoare-cherry

Tot mai mulți nutriționiști, tot mai multe cărți și emisiuni TV descriu beneficiile și importanța unei alimentații sănătoase, alcătuite din fructe și legume. Din ce în ce mai multe femei sunt conștiente că pentru a-și proteja familia de boli și pentru a garanta necesarul zilnic de vitamine și minerale, este esențial să asigure un aport optim de fructe și legume în dieta zilnică a celor dragi. Alimentația reprezintă unul dintre cei mai importanți factori care influențează sănătatea organismului uman, dar este în același timp și un element care poate fi controlat direct.

Pentru specialiștii Bosch sănătatea se află pe primul loc, motiv pentru care au dezvoltat electrocasnice care să-i ajute pe clienți să gătească și să trăiască sănătos într-o lume în care este din ce în ce mai greu să-ți menții echilibrul. Astfel, sucurile sută la sută naturale, din mere, fructe de pădure, morcovi, țelină, fructe exotice sau orice alte fructe sau legume delicioase și pline de vitamine se pot face acum rapid, ușor și igienic.

Soluția Bosch pentru o viață sănătoasă – storcătorul de fructe și legume MES3000

Cu storcătorul Bosch se pot prepara sucuri proaspete, fără a mai fi necesară tăierea fructelor sau legumelor anterior procesării. Tubul de alimentare XXL (de 75 de milimetri) permite introducerea acestora întregi, iar filtrul cu micro-sită din oțel inoxidabil permite extragerea maximului de suc, valorificând fructele și legumele până la ultima picătură. Recipientul pentru pulpa de fruct este detașabil și de capacitate mare (de 1,9 litri). Datorită funcției Active Motor Management, aparatul funcționează doar dacă toate piesele au fost asamblate corect. Astfel, storcătorul de fructe și legume Bosch nu reduce doar riscul de rănire, dar previne și ​​stropirea cu suc în toată bucătăria.

Modelele sunt disponibile în patru variante de culori: Bosch MES3000(inox), Bosch MES20A0(alb), Bosch MES20C0(cherry) și Bosch MES20G0 (verde).

Share