Noul KLUDI FIZZ 3S, eleganță și plăcere pură la duș

București, 13 iunie 2012 – Noua versiune cu 3 funcții a parei de duș KLUDI FIZZ, combinația perfectă între aspect și utilitate, a fost recunoscută pentru Design și Funcționalitate de către juriul Plus X Award din Germania, cea mai râvnită distincție pentru inovații în tehnologie la nivel internațional, devenind astfel „Cel mai bun produs al anului 2012” la categoria produse sanitare pentru baie.

KLUDI FIZZ 3S

Noua pară de duș de la Kludi se încadrează în tendința actuală a unui limbaj excepțional, neregulat, în designul produselor sanitare pentru a seta noi standarde în experiența unui duș perfect. KLUDI FIZZ 3S preia elemente și forme din natură și le transpune în tehnologie, prin liniile organice care conferă un aspect proaspăt parei de duș.

Unicitatea eleganței jetului de apă și funcționalitatea dată de unghiul foarte redus dintre mâner și capul de duș determină KLUDI FIZZ 3S să devină nu doar o soluție atractivă din perspectiva designului, dar și pentru că te poți bucura de un volum constant de apă ce acoperă o arie mai mare, asigurând o plăcere pură la duș. Și pentru ca plăcerea să nu devină efemeră, Kludi a dotat para de duș cu un sistem practic de curățare rapidă a pietrei de calcar.

Kludi a folosit elemente cromate în combinație cu materiale în nuanțe de alb, ușor lucitoare, tocmai pentru a rezulta un aspect perfect: proaspăt, curat și luminos.

Datorită celor trei jeturi diferite, para de duș KLUDI FIZZ 3S este deosebit de flexibilă și oferă satisfacție la duș, adaptată pretențiilor individuale. Selectarea tipului de jet dorit se realizează foarte ușor datorită comutatorului încastrat pe mâner. Opțiunea Smooth Line ordonează jeturile mari într-o linie, generând un curs paralel, constant al jeturilor individuale.

Jetul Volum creat de cele 75 de orificii este suav și acoperă o arie mare, în timp ce programul Booster fixează jetul în centrul parei pentru a oferi posibilitatea unui masaj revigorant și relaxant. Cu aceste trei variante înglobate într-o singură pară, KLUDI FIZZ 3S asigură o satisfacție pură la duș.

KLUDI FIZZ 3S este disponibil în România, în magazinele de specialitate și showroomuri, la prețuri cuprinse între 242 si 300 lei, cu TVA inclus.

Premiul Plus X Award

Plus-X-Award-Cel-mai-bun-produs-al-anului-2012

Plus X Award - Design si Functionalitate

Premiul „Plus X Award”, fondat în 2004, este cea mai importantă distincție la nivel internațional care premiază inovația și care este acordată pentru tehnologie, sport și stil de viață. Alături de industriile deja fundamentate, începând cu 2011 acest premiu a inclus o secțiune nouă care a devenit permanentă, specializată pe produsele din industria băii și a bucătăriei. Mai mult de 130 de membri ai juriului, experți independenți din 32 de țări, petrec câteva săptămâni evaluând produsele cele mai performante și cele mai inovatoare în cadrul categoriilor de inovație, înaltă calitate, design, usurință în utilizare, funcționalitate, ecologie și ergonomie. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul www.plusxaward.com.

Share