Înscrieți-vă chiar astăzi la Energy University GRATUIT și învățați cum puteți conserva energia.

În pofida impactului pe care criza economică îl are în toate domeniile de activitate, se prevede în continuare o creștere dramatică a consumului de energie, afectând în egală măsură societățile comerciale, guvernele și consumatorii. Noile cereri din cadrul Economiei Digitale sporesc nevoia de siguranță, în timp ce preocuparea pentru schimbările de mediu și climatice nu lasă loc pentru erori.
Și acum veștile bune: vă putem ajuta să vă ghidați societatea în cadrul acestei perioade dificile prin intermediul Energy University. Energy University este o resursă online, oferită la cerere pentru orice persoană interesată de eficiența energetică în cadrul organizației din care face parte. Conform cu filosofia care stă la baza eficienței energetice și conservării de energie, aceste cursuri de o oră cuprind consumul de energie, aplicații, calculații ROI și soluții care pot susține o schimbare considerabilă.
Participând personal la aceste cursuri sau atribuind această sarcină unui “campion în domeniul energetic” din cadrul organizației dumneavoastră, veți fi mai bine pregătiți pentru a face față provocărilor curente, cât și celor noi care pot apărea în mod neașteptat.
Nu este o noutate faptul că dependența energetică a ajuns la un nivel critic — costurile în ceea ce privește atât societatea dumneavoastră, cât și mediul înconjurător, nu au fost niciodată atât de mari. Este un moment prielnic pentru eficiența energetică. Este un moment prielnic pentru Energy University.

Înscrieți-vă chiar ASTĂZI!
Cursurile sunt GRATUITE, numai pentru o perioadă limitată!
Vizitați www.SEreply.com și introduceți codul de acces XXXXXEste un pas mare către o schimbare minoră

 

Subiectele abordate de Energy University vizează principalele piețe care reprezintă 72 la sută din consumul de energie la nivel global:

  • > Energie și Infrastructură 
  • > Industrie 
  • > Clădiri 
  • > Rezidențial 
  • > Centre de Date și Rețele

 

Prin cursurile online ale Energy University, puteți instrui liderii din cadrul societății dumneavoastră pentru a deveni campioni în domeniul eficienței energetice.

Share