Cu noile mixere și blendere Bosch ErgoMixx, sărbătorile de iarnă sunt și mai savuroase

Parfumul prăjiturilor proaspăt ieșite din cuptor, aroma sosurilor care dau savoare fripturii, mireasma supelor fierbinți care ne încălzesc sufletul înghețat de gerul de afară și mirosul ciocolatei aburinde, toate ne aduc aminte de sărbătorile de iarnă și de momentele plăcute petrecute alături de cei dragi. Mirosul îmbietor al Crăciunului este acum și mai aproape de pasionații în ale bucătăriei, deoarece Bosch anunță lansarea noilor mixere și blendere de mână ErgoMixx, cu ajutorul cărora pregătirea unor preparate de sărbătoare devine și mai simplă. Pentru că noua gamă permite o manevrare ușoară în bucătărie, gătitul devine și mai distractiv. Și pentru că Bosch se gândește și la familiile tinere, care nu au multă experiență în bucătărie, dar care vor să petreacă timp de calitate împreună, clienții Bosch pot învăța cum să-și folosească noile mixere și blendere pentru a pregăti rețete delicioase. Pe site-ul dedicat acestora – www.perfectinbucatarie.ro – se găsesc peste 50 de rețete, iar cu ajutorul noii game Bosch se pot prepara de la bezele, brioșe, tarte sau creme, la sosuri pentru friptură sau supe.

noua gama Bosch

Pasionații de gătit știu cât de important este să te simți bine atunci când pregătești un preparat culinar și cât de mult te pot ajuta electrocasnicele care sunt ușor de manevrat, au un mâner confortabil și elemente de comandă accesibile și intuitiv de folosit. Prin noua serie de aparate electrocasnice ErgoMixx, Bosch răspunde în primul rând acestor așteptări ale clienților săi.

Un blender de mână cu care te simți bine

Scopul inginerilor Bosch a fost de a crea un  mâner ergonomic, ușor de utilizat atât de către dreptaci, cât și de către stângaci. Atât mărimea, circumferința și forma, cât și greutatea, centrul de greutate, suprafața și rezistența la alunecare au fost testate în laboratoare pentru a obține rezultatele dorite. Testele pe consumatori le-au răsplătit eforturile, rezultatele spunând că mânerul moale, „soft touch”, stă confortabil și sigur în mână; butoanele de comandă mari și ușor de utilizat precum și forma compactă și greutatea distribuită uniform reduc la minim efortul în utilizare; iar îndepărtarea accesoriilor este o joacă de copii, datorită mecanismului de detașare. Dotat cu motor DC (direct curent) de 450 sau 600 W, în funcție de model, noul blender Bosch are un nivel de zgomot redus în timpul utilizării. Astfel, clienții Bosch se pot concentra pe gătit.

Un mixer silențios și ergonomic

Mânerul noului mixer de mână ErgoMixx are o formă ergonomică, putând fi manevrat confortabil atât de către bărbați, cât și de către femei. Suprafața specială antialunecare „soft touch” îl face ușor de ținut în mână. De asemenea, elementele de comandă de dimensiuni mari fac ca mixerul MFQ 36 ErgoMixx să fie ușor de manevrat. Datorită greutății reduse și a centrului de greutate echilibrat, aparatul MFQ 36 protejează mușchii brațelor, umerilor și gâtului, chiar și atunci când este folosit un timp îndelungat, cum ar fi în perioada sărbătorilor de iarnă, când se pregătesc mai multe preparate culinare decât de obicei. Motorul puternic de 450 W procesează toate ingredientele fără zgomot și cu un nivel minim de vibrații. Acest lucru împiedică apariția senzației de vibrație în mână și a zgomotului în urechi, iar mecanismul de detașare permite schimbarea rapidă a accesoriilor.

O gamă vastă de întrebuințări pentru infinit de multe rețete

Gama largă de accesorii transformă atât mixerul, cât și blenderul de mână în unelte universale pentru idei variate de gătit. Astfel, pe site-ul www.perfectinbucatarie.ro se pot găsi rețete speciale, de la rețeta de bezele, brioșe, cremă de mere cu biscuiți și migdale sau tarta Tatin, la gazpacho, pesto sau pulpă de vițel în sos picant.

Share