Concursul „Cântând sub duș….sau în cadă” și-a desemnat câștigătorii

București, 19 iulie 2012 – Clubul de Design, înființat la inițiativa specialiștilor în amenajări interioare Delta Studio, a anunțat pe 28 iunie 2012 câștigătorii concursului de design „Cântând sub duș….sau în cadă”.

Cele 3 proiecte câștigătoare au fost realizate de Arh. Alexandra Georgia Zamfirescu, Arh. Bogdan Brandiburg, co-autor Arh. Olivia Zahalca și Arh. Oana Coarfă, din cadrul biroului de arhitectură Republic of Architects.

Dedicat tinerilor profesioniști, competiția a vizat utilizarea de către concurenți a unor concepte inovatoare. Prin intermediul mobilierului specific și creativ, atenția concurenților s-a axat pe realizarea unui spațiu funcțional și complet utilat, cu placări, baterii, accesorii și obiecte sanitare.

Inițiativa este susținută de Ordinul Arhitecților din România (OAR), Facultatea de Arhitectură de Interior din București, revista de arhitectură Zeppelin, producătorul de baterii de lux pentru baie și bucătărie Kludi România, precum și de companiile Ceresit, Geberit, Vitra, Metropol, Keuco, Victoria+Albert, Kuma, Steinberg, Grohe, Porcelanosa, Venis, Noken, L’Antic Colonial, Systempool, Mirage, Cordivari și Baumerk.

Astfel, juriul, format din Arh. Decan Marius Marcu Lăpădat, Arh. Crina Popescu, Arh. Cosmina Goagea, Arh. Attila Kim și Arh. Robert Marin, a selectat trei proiecte, propuneri care au intrat, deja, în faza de implementare în spațiul de expunere Delta Studio din Centrul Răzoare.

Premiile sunt în valoare de 5.000 de Euro fiecare. Un premiu special, de 1.000 Euro, a fost decernat de compania Geberit arhitectului Alex Adam din cadrul AA Studio. În plus, vor fi acordate premianților compensări financiare suplimentare reprezentând contravaloarea a 10% din profitul obținut ca urmare a vânzării celor trei concepte în decursul anului 2013.

În perioada 15 octombrie – 1 noiembrie, vor fi realizate prototipurile, urmând ca, între 15 decembrie 2012 și 15 decembrie 2013, să se deruleze proiectul comercial și de vânzare a celor trei concepte ce vor fi expuse în showroom-ul Delta Studio.

Despre Kludi

Kludi este lider de piață în segmentul bateriilor de bucătărie în Germania, Austria și Elveția. Fondată în Germania în anul 1926, compania are, în prezent, peste 1.000 de angajați în toată lumea și o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de Euro. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.kludi.ro.

Despre Delta Studio

Delta Studio a fost gândit anume să fie cadrul cel mai adecvat pentru conceperea soluțiilor de amenajare, un laborator destinat experimentării în avans a emoției căminului visat.  www.deltastudio.ro

Share