Bosch lansează o gamă nouă de mașini profesionale de curățat cu înaltă presiune pentru o curățare mai ușoară

Pentru prima oară, divizia de Scule Electrice din cadrul companiei Bosch a introdus o gamă de mașini de curățat cu înaltă presiune ce vizează piața profesională de curățare din România. Aceste produse sunt utilizate pe o scară largă de către profesioniști, pentru activități precum curățarea murdăriei în spațiile publice sau în cadrul siturilor de construcție. Așadar, aceste mașini de curățat trebuie să fie puternice, durabile, ușor de folosit și să ofere o varietate de caracteristici la prețuri atractive. „Mașinile profesionale de curățare cu înaltă presiune reprezintă un segment de piață atractiv, iar Bosch se concentrează pe stabilirea poziției sale în acest mediu competitiv. Noua gamă Bosch oferă flexibilitate, un service dedicat și performanță la standardele cerute de profesioniști”, a declarat Graeme Stokoe, directorul de dezvoltare al business-ului de curățare exterioară.

GHP 5-13 produs
GHP 5-13

Mașina de curățat Bosch cu înaltă presiune GHP 5-13 reprezintă segmentul entry-level și este compactă, puternică, prezentând un raport excelent între mărimea produsului și puterea furnizată. Bosch GHP 5-13 este echipat cu o pompă metalică și pistoane cu înveliș ceramic, bazându-se pe o tehnologie dinamică, utilizată în domeniul auto, unde pompele nu se supraîncălzesc rapid, permițând astfel o utilizare îndelungată.

GHP 5-14
GHP 5-14

Modelele pentru un nivel mediu, Bosch GHP 5-14 și GHP 6-14, sunt puternice și ușor de transportat. Precum restul produselor din gamă, aceste modele sunt dotate cu o pompă autoamorsantă, astfel încât se pot alimenta cu apă de la surse izolate și beneficiază de tehnologia auto-stop – motorul și pompa se opresc automat atunci când trăgaciul pistolului este eliberat.

GHP 8-15 XD
GHP 8-15 XD

Modelul superior din gamă, GHP 8-15 XD, este un produs dur, robust, echipat cu un motor de 4.000 de W și are un debit de 800 de litri pe oră, ceea ce duce la o combinație eficientă între cele două proprietăți. Designul cadrului metalic permite o ușoară manipulare și mutare, mașina de curățat putând fi deplasată oriunde pe situl de construcție.

Calitatea și service-ul sunt cele mai importante criterii pentru utilizatorii de mașini profesionale de curățare cu înaltă presiune. Datorită designului special ce permite accesul ușor la componentele motorului, reparațiile acestor produse Bosch se efectuează rapid, realizându-se astfel o economie importantă de timp. De asemenea, aceste mașini beneficiază de calitatea recunoscută Bosch și de garanția oferită prin rețeaua națională de centre de service Bosch.

Despre Divizia de Scule Electrice

Divizia de Scule Electrice a grupului Bosch este lider mondial pe piața de scule electrice și accesorii de scule electrice. În anul 2011, angajații diviziei au generat o cifră de afaceri de aproximativ 3,8 miliarde de euro, din care 90% în afara Germaniei. Cu mărci precum Bosch, Skil și Dremel, divizia promovează apropierea de clienți și forța inovatoare la nivel înalt. Factorii de succes esențiali sunt forța inovatoare și ritmul inovațiilor. Anual, Bosch lansează pe piață peste 100 de scule electrice noi. Divizia de Scule Electrice Bosch a realizat aproximativ 40% din volumul vânzărilor din 2011 cu produsele lansate pe piață de mai puțin de doi ani. Segmentele Scule electrice, Accesorii, Aparate de măsură și Scule electrice de grădină ale diviziei de Scule Electrice s-au dezvoltat mai bine decât piața.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Conform rezultatelor preliminare, în anul fiscal 2012, peste 306.000 de angajați au generat vânzări de 52,3 miliarde de euro, în domeniile construcției de autovehicule, tehnologiei industriale, bunurilor de larg consum, energiei și echipamentelor pentru construcții. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH și cele peste 350 de filiale și companii regionale din peste 60 de țări. Prin includerea partenerilor comerciali și de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de țări. Această rețea internațională de dezvoltare, producție și vânzare reprezintă fundația creșterii continue a concernului german. Bosch a cheltuit în 2012 peste 4,5 miliarde de euro pentru cercetare și dezvoltare și a înregistrat peste 4.700 de patente pe plan internațional. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporește calitatea vieții, oferind soluții care sunt atât inovatoare, cât și utile. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viață”.

Pentru mai multe informații, accesați paginile de internet www.bosch.com și www.bosch-press.com.

Share