Serie de senzori de curent versatilă Beckhoff, cu arie de măsurare de la 1 A la 5000 A

Transformatori de curent SCT de la Beckhoff, lanț complet de măsurare a puterii de la senzor la cloud

Cu noile convertoare de curent SCT, Beckhoff completează gama de măsurare a puterii care acum acoperă de la măsurarea valorii fizice la transmiterea datelor în re gistrate către cloud. Portofoliul de transformatori de curent acoperă toate aplicațiile pentru curenți de la 1 A la 5000 A, cu posibilitatea de a alege între dispozitive tip inel și split-core, precum și seturi de transformatori de curent trifazat.
Cu transformatorii de curent SCT, Beckhoff face posi bilă implementarea tehnologiei pentru traductoare de putere în mod direct, ca parte integrată a tehnologiei de comandă/control bazată pe PC. Utilizatorii pot alege între două tipuri de dispozitive, fiecare disponibil în diverse modele și categorii de performanță, care sunt cu un grad ridicat de scalabilitate, așadar potrivite pentru o gamă largă de aplicații. Portofoliul SCT este extrem de vast, variind de la seturi CT 3-faze low-cost pentru tehnologia pentru construcții și transformatori industriali standard pentru mașini, până la soluții pentru inspectare și standuri de testare cu cerințe foarte înalte legate de precizie.
Alegerea categoriei de produse depinde de tipul de utilizare. În timp ce transformatorii de tip inel sunt predestinați colectării precise și rentabile de date în instalații noi, CT-urile split-core, ușor de instalat, oferă soluția ideală pentru soluțiile de retrofit, cu implementare fără probleme. Cu oricare dintre variante, lanțul de măsurare integrat de la senzor la cloud simplifică managementul energiei și oferă posibilitatea de a îmbunătăți disponibilitatea mașinilor și sistemelor. Măsurarea continuă a puterii, integrată în sistem, permite utilizatorilor să execute analize ample, de exemplu, pentru a detecta deviații din timp și a lua măsuri rapid pentru a minimaliza timpii de nefuncționare.

Foto:
http://www.beckhoff.com/sct

Potriviți pentru măsurarea curenților de la 1 A la 5000 A, transformatorii de curent SCT sunt disponibili în versiuni tip inel (cele două dispozitive din partea stângă) și versiuni split-core (partea dreaptă).

Beckhoff Automation produce echipamente și software de înaltă calitate, utilizând tehnologii de ultimă generație și tehnici de dezvoltare ultramoderne în realizarea tuturor produselor lor. Pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește proiectele dumneavoastră și pentru a vă familiariza cu posibilitățile de automatizare specifice domeniului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pe adresa: office@kreatron.ro. Pentru mai multe detalii referitoare la partenerii noștri și produsele lor puteți accesa: http://www.kreatron.ro

Descoperă și încearcă!

Echipa Kreatron Automation

Share