Schneider Electric anunță UPS-ul trifazat Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente, pentru  eficiență și disponibilitate sporită 

 • Soluție de densitate mare, acomodată într-un singur rack, răspunde nevoilor aplicațiilor de tip EDGE, fiind potrivită și pentru aplicații critice
 • Noua tehnologie inteligentă a modulelor de baterii, îmbunătățește disponibilitatea și oferă mai multă flexibilitate
 • Până la 99% eficiență reducând costul total de exploatare
 • Soluție Green Premium™ pentru performanțe durabile
 • EcoStruxure™ Ready simplifică monitorizarea și gestionarea echipamentului

Martie 2020 – Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și în automatizare, a prezentat prima versiune a echipamentului de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente. Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, ușor de instalat, conceput pentru a satisface cerințele de securitate în electroalimentare din mediile IT, comerciale și industriale.

Noul Galaxy VS 10-50 kW cu module de baterii interne inteligente, îmbunătățește disponibilitatea echipamentului, oferind flexibilitate sporită în configurarea bateriilor și monitorizarea acestora. Bateriile sunt dispuse sub formă de șiruri redundante și dispun de o funcție de auto-configurare. De asemenea, acest nou model reduce riscurile, asigurându-se că sarcinile critice sunt întotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile și redundanță pentru baterii. Are o amprentă compactă, optimizată prin integrarea bateriilor în unitatea UPS, ceea ce îl face ideal pentru cerințele unice de tip EDGE sau pentru infrastructurile critice.

Galaxy VS cu module interne de baterii este disponibil la nivel mondial, cu excepția Chinei și Japoniei. În funcție de cerințele de putere și timpul de funcționare, există două opțiuni ale unității, oferind 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) și 20-50 kW (480V). Serviciul de punere în funcțiune este inclus pentru a garanta performanța, calitatea și siguranța sistemului. Galaxy VS a fost introdus pentru prima dată în aprilie 2019 pentru bateriile externe care suportă 20-100 kW (400V/480V) și 10-50 kW (208V). 

„Cu eficiența sa impresionantă și modulele interne de baterii inteligente, împreună cu EcoStruxure Ready, ultimul model Galaxy VS este o alegere inovatoare și flexibilă pentru utilizatorii finali, distribuitori, parteneri și integratori din medii diverse, în special aplicații de tip EDGE și infrastructuri critice”, spune Christopher Thompson, vice president, 3 Phase Line of Business, Schneider Electric. „Prin integrarea funcțiilor inteligente, precum autoconfigurarea și monitorizarea temperaturii, acest nou Galaxy VS este alegerea optimă pentru a obține o disponibilitate crescută fără a sacrifica performanța.”

Avantajele suplimentare ale Galaxy VS includ:

 • Ocupă un spațiu redus: Designul compact și accesul frontal complet pentru service îl fac ideal pentru spațiile înguste
 • Disponibilitate maximă datorită arhitecturii modulare: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid și toleranță la erori.
 • Economii de costuri: Are o eficiență de până la 99% atunci când este operat în modul brevetat ECOnversion de Schneider Electric, permițându-le utilizatorilor să își recupereze investiția inițială în termen de doi, până la trei ani, prin economii de energie (în funcție de model).
 • Timp de funcționare sporit și mentenanță simplificată: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid și toleranță la erori. Acest lucru oferă redundanță internă la niveluri reduse de încărcare și un timp mult mai scurt pentru reparații.
 • EcoStruxure Ready: Îl face ușor de gestionat, cu vizibilitate globală asupra performanței și parametrilor echipamentului, asistat de un birou de servicii expert 24×7, folosind software-ul de management de generație nouă, EcoStruxure IT Expert și EcoStruxure Asset Advisor.
 • Green Premium certified oferă, din fabricație, o performanță durabilă a afacerii.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de prezentare a Galaxy VS.

 Despre Schneider Electric

 La Schneider, credem că accesul la electricitate, prin intermediul unor soluții inteligente, și la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine – Life is On!

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile noastre de incluziune și împuternicire.

www.se.com/ro

Share