OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) împreună cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (ANERSF) vă invită la cea de a VI-a ediție a Conferinței de analiză a riscului, care se va desfășura online prin intermediul platformei ZOOM și va fi transmisă LiVE pe rețelele Youtube și Facebook ale ARTS, miercuri, 12 mai 2021 cu începere de la ora 10.00.

Ediția 2021 va naviga în siajul pandemiei, care ne-a arătat însă că securitatea reprezintă un pilon important al societăţii contemporane, dar şi că dificultăţile stimulează inovaţia. Agenda evenimentului surprinde atât actualitatea şi lecţiile învăţate ȋn pandemie, dar mai ales perspectivele şi măsurile de abordat pentru optimizarea și performanța în reducerea riscurilor de securitate. Iată câteva din temele propuse spre analiză: evaluarea riscurilor de securitate fizică și planificarea sistemelor tehnice de securitate – cazul SaaS (Security as a Service), optimizarea intervenției autorităților la evenimente cu ajutorul sistemelor de detecție incendiu, gaze și stingere a incendiilor; riscul de incendiu în spațiile ATI – este oxigenul elixirul vieții sau poate fi și amenințare?; tendințele și influențele în practicile evaluatorilor de risc la securitate fizică.

Sunt așteptați să ni se alăture dialogului reprezentanți ai autorităților, medici ATI, evaluatori de risc la securitate fizică, proiectanți și formatori de formare profesională. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne fiți alături miercuri, 12 mai 2021 cu începere de la ora 10.00. Pentru înregistrare, vă rugăm sa completați FORMULARUL de înregistrare în auditoriu. AGENDA evenimentului poate fi consultată pe site-ul evenimentului.

Share