Noile sisteme de videointerfonie AVE: tehnologie 2-FIRE sau tehnologie IP

IPAVE lansează două noi sisteme de videointerfon – V44 EASY (2-WIRE) și V44 SMART (IP) –, într-o concepție fiabilă, pentru a asigura ușurința în utilizare și funcționalitatea. La tehnologia avansată, AVE adaugă o estetică elegantă și distinctivă (comună ambelor tipuri), având o gamă largă de stații de exterior cu un design exclusivist realizat din aluminiu și sticlă.

Pentru ambele game, sunt disponibile și unități exterioare tip „Vila“ pentru locuințe tip unifamilial sau cu 2-4 familii. Au lățimi reduse astfel încât să poată fi instalate pe orice perete suport de 100 mm.Unitățile exterioare „Vila“ sunt echipate cu:

– coloană laterală cu patru nume (cu spațiu rezervat etichetei „info“) și coloană laterală cu opt nume;

– cameră ce poate fi orientată în toate direcțiile;

– 2 relee pentru acționarea porții pietonale și a porții de acces auto;

-cititor de carduri MIFARE pentru gestionarea releului principal (funcție disponibilă pentru unitățile cu o singură casă și cu două case);

– etichete albe iluminate detașabile din față;

– răspuns de la distanță la un apel telefonic primit prin APP AVE VIDEO V44. Pe lângă stațiile tip „Vila“, pentru ambele serii sunt disponibile și noile unități exterioare tip „Clădire“, care sunt deosebit de potrivite pentru instalațiile cu un număr mare de utilizatori. Principalele lor caracteristici sunt:

– ecran tactil color de 7″;

– vizualizarea listei de nume sau a tastaturii numerice;

– 2 relee pentru acționarea porții pietonale și a porții de acces auto;

– cititor de carduri MIFARE pentru gestionarea releului principal.

Videointerfonul V44 EASY cu 2 fire: un sistem complet cu două fire ușor de instalat și cu o gamă largă de unități interioare, inclusiv interfonul clasic, un monitor interior Wi-Fi de 7″, care permite preluarea apelurilor de la distanță prin aplicație, un monitor LCD de 4,3″ și un monitor LCD de 7″ pentru a satisface toate nevoile utilizatorului final.

Videointerfonul IP V44 SMART: este o gamă conectată concepută pentru casele moderne, bazată pe o platformă deschisă noilor dezvoltări tehnologice. Este un sistem IP complet, care oferă răspunsuri inteligente pentru structuri complexe de in-trare și, evident, o soluție optimă în sistemele de automatizare a locuinței și IoT.

Noile supervizoare pentru automatizare a locuinței de 7″ (cod TS-SMART7) și 10″ (cod TS-SMART10) sunt compatibile cu seria videointer-fon IP V44 SMART și pot gestiona și sistemele tehnologice DOMINA (domotica și antiintruziune).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gama de unități interioare disponibile în sistemul IP se completează și cu:

– receptor interfon;

– monitor de 4,3″ a cărui instalare este potrivită pentru spațiile mai mici.

Toate dispozitivele din gama AVE V44 Smart IP pot fi alimentate printr-un comutator PoE 48Vcc sau printr-o sursă de alimentare comuta-tă de 24Vcc.

Dispozitivele V44 Smart pot fi conectate la rețele  LAN existente: unitățile IP interne și externe coexistă și funcționează în aceeași rețea LAN cu alte dispozitive. În acest caz specific, configurația trebuie urmărită de un tehnician IT pentru a asigura întreaga infrastructură de rețea unde adresa-rea dispozitivelor trebuie gestionată corespunzător prin intermediul unei adrese IP statice.

Cele două game de videointerfonie AVE sunt concepute pentru a facilita activitatea de instalare. Programarea este simplă și nu necesită cunoștințe specifice de programare.

Dimensiunea redusă a aparatelor permite instalarea acestora în majoritatea dozelor deja instalate sau prin intermediul plăcii suport.

Cu noile sisteme de videointerfon 2-WIRE (V44 EASY) și IP (V44 SMART), AVE oferă o soluție profesională care poate satisface toate nevoile unei piețe care caută tot mai mult produse inovatoare.

 

Share