Messe Frankfurt își extinde portofoliul în SUA și achiziționează LightFair

Comunicat de presă, Frankfurt pe Main, 26 02 2024

Messe Frankfurt își extinde portofoliul în SUA. De acum LightFair Las Vegas și New York vor face parte din rețeaua internațională  Light + Building. În viitor, Messe Frankfurt va organiza târgul de cinci zile împreună cu o conferință a  IALD și IES, importante asociații profesionale ale specialiștilor din iluminat. Următoarea ediție LightFair  este programată să aibă la  Centrul de Convenții Las Vegas între 4 și 8 mai 2025.

Wolfgang Marzin, președinte și CEO al Messe Frankfurt,subliniază: „Cu experiența vastă a partenerilor noștri IALD și IES din America de Nord și cu istoricul Messe Frankfurt ca organizator de târguri de tehnologie internaționale de top, ne punem în comun punctele forte comune. De asemenea, această decizie strategică ne permite să ne folosim expertiza în SUA.”

Constantin von Vieregge, Președinte și CEO al filialei din SUA a Messe Frankfurt adaugă: „Semnarea acestui acord reunește expertiza Messe Frankfurt – cunoscut pentru palmaresul de succes în găzduirea de evenimente comerciale de talie mondială așa cum este Light + Building, cel mai important târg din lume pentru iluminat și tehnologie de construcție –și abordarea vizionară a asociațiilor IES și IALD în domeniul iluminatului comercial. Sinergiile pe care le împărtășim marchează un pas semnificativ către avansul industriei și promit o platformă de neegalat pentru profesioniștii din industrie, inovatori și toate părțile interesante.”

Cu peste 500 de companii expozante și mii de participanți de top, LightFair este cel mai mare eveniment de iluminat arhitectural și comercial din America de Nord, concentrat în primul rând pe inovații de perspectivă. LightFair dispune de un spațiu expozițional orientat spre experiență, cu multe produse noi, permite întâlnirile de afaceri și oferă o gamă largă de oportunități de formare și stabilește noi standarde pentru proiectarea iluminatului  și pentru tehnologiile inovatoare de iluminat în Statele Unite.

Ce declară  Colleen Harper, director executiv al  IES : „IES este foarte mândru să fie partener în această relansare a LightFair. Așteptăm noua noastră conferință, împreună cu IALD și Messe Frankfurt pentru a aduce o nouă perspectivă și un eveniment  concret obligatoriu pentru toată lumea din iluminat. Prin reunirea unică a expertizei celor trei comunități, LightFair va oferi spațiu pentru învățat, conectare și inovație  în moduri neexperimentate nicăieri altundeva.”

De peste 20 de ani, Light + Building – cel mai important târg de iluminat al clădirilor din lume – a adunat producători din domeniile iluminatului, ingineriei electrice, automatizării caselor și clădirilor și tehnologiei de securitate interconectate,   împreună cu arhitecți, designeri, designeri de interior, proiectanți, ingineri și comercianți în Frankfurt și peste tot în lume unde sub brandul Light+Building se proiganizează aceste târguri. Parteneriatul cu LightFair aduce rețeaua internațională Light+Building  la un total de treisprezece evenimente în întreaga lume. Messe Frankfurt este reprezentată pe piețele în creștere din Asia, America de Sud și Orientul Mijlociu, cu târgurile de iluminat în clădiri.

 

Christopher Knowlton, Chief Executive Officer al IALD: „IALD este încântat de parteneriatul Messe Frankfurt cu LightFair și este dornic să reinventeze târgul internațional și conferințele sale, alături de un coordonator de evenimente larg respectat, profund conectat la industria de iluminat la nivel mondial. Parteneriatul va spori capacitatea de prezentare a evenimentului a unor inovații de ultimă oră în domeniul iluminatului și va permite conectarea directă cu comunitatea de iluminat din Statele Unite și nu numai. Pe măsură ce această nouă evoluție a LightFair își deschide porțile către o mai largă audiență, IALD salută încurajarea colaborării și a inspirației din industria de iluminat, ce va rezulta din această alianță internațională. Această nouă etapă în dezvoltarea LightFair va deschide noi posibilități de a ajunge la un public mai larg.

LightFair este cel mai nou membru al rețelei Light + Building.

Sursa: Messe Frankfurt Inc.

LightFair face parte acum din târgurile de tehnologie Light + Building din întreaga lume. Târgul emblematic este Light + Building, care are loc la Frankfurt pe Main o dată la doi ani și se va deschide ușile sale între 3 și 8 martie anul acesta.

LightFair 2025 va avea loc în Las Vegas în perioada 4-8 mai.

Mai multe informații despre târgurile Light + Building din întreaga lume pot fi găsite la:

www.light-building.com/brand

www.instagram.com/messefrankfurt

www.linkedin.com/company/messe-frankfurt-gmbh

www.messefrankfurt.com

 

Share