OSRAM va opri serverul LIGHTIFY Cloud la 31 august 2021

Serverele cloud LIGHTIFY Cloud  vor fi disponibile până la 31 august 2021. Numai după această dată, serviciul și asistența LIGHTIFY vor fi întrerupte. Aceasta înseamnă că nu vor mai exista actualizări suplimentare și nu va mai fi posibilă o conexiune la Amazon și asistenții vocali Google. Compatibilitatea cu versiunile mai noi ale sistemelor de operare iOS și Android nu pot fi, de asemenea, asigurată ulterior. Cu toate acestea, până atunci se poate utiliza sistemul LIGHTIFY fără limitări. Întrucât sistemul LIGHTIFY este un sistem bazat pe cloud, din păcate după oprirea serverelor LIGHTIFY, majoritatea funcțiilor vor fi pierdute, iar controlul aplicației LIGHTIFY va fi doar foarte limitat. Aici puteți găsi o imagine de ansamblu a tuturor funcțiilor afectate.

Ce trebuie să faceți după această perioadă:

Pentru a controla luminile și comutatoarele  inteligente după 31 august 2021, trebuie să resetați complet întregul sistem. După aceea, îl puteți integra pur și simplu în orice alt sistem compatibil ZigBee® – cum ar fi alte sisteme de iluminare inteligentă sau sisteme inteligente pentru casă, cu asistenți inteligenți disponibili pe piață.

De ce OSRAM oprește serverele cloud LIGHTIFY?

Sistemul LIGHTIFY este depășit în prezent din punct de vedere tehnic: performanțele sale (de exemplu, în ceea ce privește timpii de reacție la controlul dispozitivelor) sunt semnificativ mai mici comparativ cu alte sisteme de pe piață. În plus, standardul ZigBee® implementat nu mai este de ultimă generație (ZigBee® Light Link și ZigBee® Home Automation în loc de ZigBee® 3.0) ceea ce face din ce în ce mai dificil să se asigure compatibilitatea cu alte sisteme inteligente de acasă. Din păcate, investițiile necesare nu pot fi realizate – în special în ceea ce privește cesionarea activității de consum general final de iluminat în 2016.

Postăm periodic actualizări pe site-ul nostru web cu întrebări frecvente actualizate.

Ca întotdeauna, vom încerca să răspundem la toate întrebările dvs. care pot fi adresate prin intermediul adresei noastre obișnuite de e-mail lightify@osram.com.

Echipa LIGHTIFY

Share