Light+Building Frankfurt 2012 a atras 196000 vizitatori

• Subiecte de interes maxim: eficiența energetică, motorul creșterii în sector

• O tendință durabilă: creșterea internă și a exportului

Un număr de 196,000 de vizitatori au vizitat Light + Building 2012  Frankfurt, cea mai mare expoziție mondială pentru iluminat și Tehnologia Serviciilor în Clădiri, care și-a închis porțile pe 20 aprilie. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 7% față de ultima ediție de acum doi ani. În complexul expozițional, complet rezervat și ocupat la Târgul de la Frankfurt ca și în Centrul Expozițional, au fost prezenți 2.352 de producători, față de 2154 în 2010.

luminal1

Vizitatori din 50 de țări au vizionat cele mai recente produse din domeniu și evoluția domeniilor iluminatului, ingineriei electrice, locuințelor și al automatizării clădirii și de software pentru industria de construcții Creșterea numărului de vizitatori vine în mod egal din Germania și din străinătate. Proporția de vizitatori internaționali a crescut din nou și a ajuns acum la 44%. Cu alte cuvinte, aproape unul din doi vizitatori au venit din afara Germaniei.

„Light + Building este cel mai mare târg comercial din lume pentru eficiența energetică. Cu 40 % din total, clădirile sunt cel mai mare consumator mondial de energie și, prin urmare, joacă un rol important pentru rețele inteligente și de furnizare descentralizată de energie. Rezultatul foarte bun arată cererea la nivel mondial pentru lumina ecologică și pentru soluțiile de servicii pentru clădiri. Se știe că Light + Building este locul de întâlnire în primul rând pentru factorii de decizie din industrie. Așa cum am înțeles din multe discuții în cadrul târgului, rezultatele au depășit așteptările”, a declarat Wolfgang Marzin, Președinte și Chief Executive Officer (CEO) al Messe Frankfurt.

Articolul integral il puteti citi in editia tiparita a revistei Electricianul nr. 3/2012.

Share