LEGRAND LANSEAZĂ VALENA LIFE/ALLURE with NETATMO

PRIZE ȘI ÎNTRERUPĂTOARE CONECTATE
Legrand face viața mai ușoară și are convingerea că trebuie continuată creșterea valorii locuințelor prin conectivitate, îmbunătățindu-le pe termen lung posibilitățile de utilizare.
De aceea, Grupul Legrand cultivă utilitatea extraordinară a tehnologiei.
Eliot, programul Legrand dedicat IoT are un nou membru: VALENA TM LIFE/ALLURE with NETATMO.

Reușește în acest mod să facă mai confortabilă fiecare zi, să ofere siguranță familiei și casei și să faciliteze economiile la energie.
Cu VALENA TM LIFE/ALLURE with NETATMO este joacă de copii să ai o casă conectată.
Imaginează-ți că se supune comenzilor tale vocale și tactile și poți să-i modelezi comportamentul.

UȘOR DE INSTALAT
Orice priză sau întrerupător standard poate fi înlocuit(ă) ușor cu o priză sau un întrerupător conectat(ă). Fără a interveni asupra pereților, fără alte cabluri. Poți aplica întrerupătoarele fără fir oriunde, pentru că adezivul permite repoziționarea.
Apoi le configurezi pe toate într-o clipă cu aplicația Home + Control de pe telefon sau tabletă. Cu o casă din secolul trecut ori abia construită, viața ta poate deveni mai simplă și mai intuitivă.
UȘOR DE UTILIZAT
Lumini, căldură, storuri… Tot confortul casei se va supune vocii și atingerii tale, pe elemente individuale sau toate laolaltă. Posibilitățile sunt nelimitate. Vrei un duș relaxant după ce se termină un episod din serialul tău preferat? Atinge ca să crească temperatura în baia de la etaj, fără să te ridici de pe canapea. Apoi, la genericul filmului, spui pur și simplu: „Ok Google, turn off the television and lower the lights” și mergi la etaj fără să mai ai altceva de făcut.

UȘOR DE CONTROLAT
Când ai brațele ocupate, când ești în duș, în curte sau la celălalt capăt al lumii… Oricând, ai controlul asupra casei dintr-o atingere sau un cuvânt. Și când nu ești acasă, o monitorizezi constant.
Dacă apare vreo problemă, să zicem o pană de curent sau  supraconsum, telefonul te alertează.

HOME + CONTROL
Ții locuința sub control oriunde ai fi, de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru a-și consolida prezența în sectorul IoT, Grupul Legrand a achiziționat în noiembrie 2018 compania franceză Netatmo, lider în domeniul soluțiilor de casă inteligentă.

https://www.legrand.ro/produse/416/Valena-LifeAllure-with-Netatmo./

Află mai multe detalii pe: www.legrand.ro

 

 

 

Share