LEGRAND LANSEAZĂ NOUA GAMĂ DE BLOCURI MULTIPRIZĂ MOBILE

NOI SOLUȚII PENTRU CONECTARE, (RE)ÎNCĂRCARE, ORGANIZARE

MAI MULTE IPOSTAZE, ACEEAȘI POVESTE, MAI MULTE BLOCURI MULTIPRIZĂ, ACEEAȘI LOCUINȚĂ

Acasă devine astfel locul în care ești mai liniștit, pentru că ai mai multă predictibilitate. Iar pentru fiecare situație sau idee imprevizibilă, ai la dispoziție produse care te ajută. Indiferent de ceea ce faci și cât spațiu ai la dispoziție, blocurile multipriză Legrand îţi simplifică și eficientizează viața. Soluții practice, ingenioase și atractive, aflate întotdeauna la îndemână.

DEPOZITARE, ORGANIZARE, PROTECȚIE DESIGN EXCLUSIV PENTRU INTEGRARE PERFECTĂ ÎN ZONA TV BLOC MULTIPRIZĂ PENTRU INTEGRARE DISCRETĂ ÎN ZONA MULTIMEDIA

Blocul multipriză pentru zona TV îți permite să conectezi și să alimentezi până la 8 dispozitive și să organizezi cablurile. Zona ta multimedia nu a mai fost niciodată atât de bine organizată!
De asemenea, blocul multipriză îți protejează dispozitivele multimedia împotriva trăsnetelor, datorită protecției integrate la supratensiune.

Se integrează perfect în mobilier și în cadrul echipamentelor multimedia. Legrand deține brevetul exclusiv pentru priza plată: elementul mobil al prizei se deplasează numai când se introduce un
ștecăr. Astfel, beneficiezi de o priză sigură și cu un aspect plăcut, care previne acumularea prafului

COMPACTE, PRACTICE, LA ÎNDEMÂNĂ. PROIECTATE PENTRU IUBITORII DE TEHNOLOGIE

BLOC MULTIPRIZĂ COMPACT ȘI COMOD CU ÎNCĂRCĂTOR WIRELESS, CU INDUCȚIE

Cu stația de încărcare wireless îți poți alimenta prin inducție smartphone-ul, eficient și fără a conecta un cablu, sau prin utilizarea prizelor USB de tip A și USB de tip C.

ALIMENTEAZĂ DISPOZITIVELE ȘI ELIBEREAZĂ SPAȚIUL DE LUCRU

În ceea ce privește blocul multipriză cu clipsare, acesta permite conectarea dispozitivelor cu alimentare permanentă, precum și încărcarea celor mobile fără aglomerarea suprafețelor.

Blocul multipriză cu inducție este soluția ideală pentru acasă sau la birou. Poți pune smartphone-ul pe suprafața aderentă, înclinată și îți poți verifica mesajele în timp ce telefonul se încarcă fără fir și în deplină siguranță. Stația de încărcare este disponibilă în două variante de culoare, pentru a se integra ușor în mediul de lucru sau în zonele în care îți petreci timpul liber. Blocul multipriză cu clipsare permite conectarea dispozitivelor cu alimentare permanentă, precum și încărcarea celor mobile fără aglomerarea suprafețelor.

ERGONOMICE, CU DESIGN INGENIOS. IDEALE PENTRU BUCĂTĂRIE

BLOC MULTIPRIZĂ UNGHIULAR
Blocul multipriză unghiular este proiectat pentru a se integra perfect în suprafața ta de lucru. Suprafața ta de lucru este întotdeauna optimizată.

BLOC MULTIPRIZĂ CU STATIV PENTRU TABLETĂ
Adori să gătești și să folosești tableta pentru a urmări o rețetă sau să asculți muzică? Blocul multipriză cu stativ pentru tabletă și cel unghiular îți permit să conectezi toate dispozitivele mobile și electrice în timp ce te bucuri de o suprafață de lucru bine organizată.

CONECTEAZĂ TOTUL SIMPLU. PENTRU NEVOILE DE ZI CU ZI

ADAPTOR DUBLU EXTRAPLAT CU ÎNCĂRCĂTOR USB
Adaptorul dublu extraplat se conectează pur și simplu la o priză. Ai la dispoziție două prize 2P dedesubt, precum și prize USB de tip A și USB de tip C pentru încărcarea dispozitivelor. Poți pune smartphone-ul pe suportul încorporat pentru o încărcare mai sigură

BLOC MULTIPRIZĂ CARE OFERĂ CEVA ÎN PLUS…
O soluție de design marca Legrand, care simplifică și mai mult toate modurile de utilizare. O formă cilindrică unică și ingenioasă pentru un plus de confort. Datorită blocului rotativ, îți poți orienta prizele în funcție de nevoi

 

Share