Înregistrator de calitate a energiei electrice FLUKE 1738

Mai multă vizibilitate, incertitudine redusă și decizii mai bune privind calitatea energiei și a consumului de energie

Înregistratorul Fluke de calitate a energiei electrice trifazate Fluke 1738 compatibil cu aplicația pentru dispozitive mobile și desktop Fluke Connect® oferă datele de care specialiștii au nevoie pentru a lua decizii importante privind energia și calitatea energiei în timp real.
Instrument de testare ideal pentru a realiza studii privind energia și înregistrări de bază ale calității energiei, Fluke 1738 capturează și înregistrează automat peste 500 de parametri de calitate a energiei, astfel încât aveți mai multă vizibilitate în datele de care aveți nevoie pentru a optimiza economiile și fiabilitatea sistemului. O interfață cu utilizatorul optimizată, sonde de curent flexibile și o funcție de verificare inteligentă a măsurării care reduce erorile de măsurare prin verificarea și corectarea digitală a erorilor de conexiune obișnuite fac configurarea mai simplă ca niciodată și reduc rata de eroare a măsurătorii.
Se pot accesa și partaja date la distanță în grup prin aplicația Fluke Connect®, astfel încât să se mențină distanțe de lucru mai sigure și să se ia decizii critice în timp real, reducând necesitatea echipamentului de protecție, vizitele la locul de funcționare și înregistrările.
De asemenea, cu pachetul software Fluke Energy Analyze Plus inclus, puteți crea rapid și ușor tabele și grafice pentru a ajuta la identificarea problemelor și a crea raporturi detaliate.

Facilități:
• Măsurați toate cele trei faze și neutrul cu cele 4 sonde flexibile de curent incluse.
• Înregistrare cuprinzătoare: peste 20 de sesiuni de înregistrare separate pot fi stocate pe instrumente. De fapt, toate valorile măsurate sunt înregistrate automat, astfel încât să nu pierdeți niciodată evoluția măsurătorilor.
Acestea pot fi consultate în timpul sesiunilor de înregistrare și înainte de descărcare pentru analiza în timp real.
• Capturați căderi, supratensiuni și șocuri de curent la anclanșare, care cauzează resetări false sau declanșarea inoportună a disjunctorului: include instantaneul formei de undă a evenimentului și profilul RMS de înaltă rezoluție, împreună cu data, marcajul temporal și gravitatea pentru a ajuta la depistarea cauzelor principale posibile ale problemelor legate de calitatea energiei.
• Studierea sarcinilor: verificați capacitatea instalației electrice înainte de adăugarea consumatorilor.
• Evaluări privind energia: cuantificați consumul de energie înainte și după îmbunătățiri pentru a justifica dispozitivele de economisire a energiei. Măsurători ale armonicelor: descoperiți problemele de armonică ce pot defecta sau întrerupe echipamentele critice.
• Înregistrați cei mai uzuali parametri de rețea electrică: proiectat să măsoare cei mai importanți parametri ai alimentării trifazate, Fluke 1738 poate înregistra simultan tensiunea RMS, intensitatea RMS, nivelurile tensiunii și curentului, THD pentru tensiune și intensitate, armonicele de curent și tensiune până la a 50-a armonică, puterea activă, puterea reactivă, factorul de putere, energia activă, energia reactivă etc. Cu memorie suficientă pentru mai mult de un an de înregistrare a datelor, Fluke 1738 poate descoperi probleme intermitente sau dificil de găsit, care altfel ar fi fost ratate.
• Ecran tactil color, luminos: efectuați analize și verificări de date la locul de consum, în mod convenabil, cu afișajul grafic complet.
• Interfață cu utilizatorul optimizată: înregistrați datele necesare de fiecare dată, printr-o configurare grafică rapidă și asistată și reduceți incertitudinea privind conexiunile dvs. prin intermediul funcției inteligente de verificare.
• Finalizați configurarea pe teren prin intermediul panoului frontal sau aplicația Fluke Connect®: nu este necesară deplasarea on-site pentru descărcare și configurare sau de un computer la panoul electric.
• Înregistrare complet integrată: conectați alte dispozitive Fluke Connect® la Fluke 1738 pentru a înregistra simultan încă alți doi parametri de măsurare, practic orice alt parametru disponibil pe un modul sau multimetru digital wireless Fluke Connect®.
• Software pentru aplicația Energy Analyze Plus: descărcați și analizați toate detaliile privind calitatea energiei și consumul de energie cu ajutorul raportării automate.

Descărcarea datelor simplă și flexibilă:
• Descărcați direct pe o unitate flash USB care este conectată la portul USB al instrumentului.
• Vizualizați măsurătorile de la distanță prin software-ul de pe desktop și aplicația mobilă Fluke Connect®, care vă ajută să mențineți distanțe de lucru mai sigure.

Analiza și raportarea:
Capturarea datelor înregistrate este doar o parte a sarcinii. După ce obțineți datele, trebuie să creați informații și rapoarte utile care pot fi partajate și înțelese ușor de către organizația sau clienții dvs. Software-ul Fluke Energy Analyze Plus simplifică foarte mult această sarcină. Cu instrumente de analiză puternice și capacitatea de a crea rapoarte personalizate în cateva minute, veți putea comunica rezultatele și rezolva rapid probleme pentru a putea optimiza fiabilitatea sistemului și crește economiile.

Măsurători cheie
Capturați și înregistrați automat tensiunea, intensitatea, puterea, armonicele și valorile asociate ale calității energiei.

Compatibil cu Fluke Connect®
Vizualizați datele local pe instrument, prin aplicația Fluke Connect® pentru dispozitive mobile ori desktop sau prin rețeaua WiFi la biroul dvs.
Alimentare comodă a instrumentului Alimentați instrumentul direct de la circuitul măsurat

Cea mai bună clasificare de siguranță din industrie
Clasificare 600 V CAT IV/1000 V CAT III pentru utilizare în puncte de măsură și în circuit

ing. Gabriel Ghioca Director Tehnic ARC BRAȘOV
gabriel.ghioca@arc.ro     www.arc.ro      blog.arc.ro

Share