Himel-profil de firmă

Suntem hotărâți să construim o lume unde electricitatea este sigură și accesibilă tuturor

Himel este un producător și furnizor global de produse electrice pentru distribuția electrică de joasă tensiune, distribuția finală, managementul energiei, controlul și protecția motoarelor electrice, componente industriale și aparate electrice de uz rezidențial.

Dezvoltarea economică și electrificarea sunt legate. Pe măsură ce economiile cresc, accesul la energie electrică sigură devine factorul principal pentru a menține ritmul creșterii. Himel, marcă globală de produse electrice, este creat special pentru a răspunde nevoilor din sectorul locuințelor, sectorul industrial, sectorul infrastructurii localităților și sectorul instalațiilor comerciale în stabilirea unui sistem electric puternic, care să asigure o siguranță deplină.
Cu peste 6.700 de revânzători și peste 100 de distribuitori prezenți în peste 50 de țări, Himel joacă un rol esențial în mai multe proiecte cheie din sectoarele rezidențial, industrial, comercial și de utilități. Fabricate într-o unitate de producție de ultimă generație, produsele Himel au un nivel tehnic ridicat și respectă standardele europene.

Originară în Spania în 1958 ca specialist în electromecanică, compania a oferit componente cheie în producția de componente pentru aparate radio.
În următoarele două decenii, Himel a început expansiunea internațională, exportând produse din Spania. În 2009, Himel a redefinit strategia de brand, intrând în segmentul aparatajului electric de joasă tensiune. Până în 2019, Himel și-a extins portofoliul de produse în distribuția finală, managementul puterii, componente industriale, control și protecție a motoarelor.

În România, Himel oferă un portofoliu cuprinzător oduse de distribuție electrică și management al energiei din 2013. Pe măsură ce Himel crește accesibilitatea, echipa locală extinde în mod activ rețeaua sa de distribuție, sprijinind partenerii să se extindă și dând putere comercianților cu amănuntul să ofere o gamă mai largă de produse electrice.

www.himel.com

Share