HANNOVER MESSE a anulat ediția 2020. Următoarea ediție programată pentru 12-16 aprilie 2021

HANNOVER MESSE nu poate avea loc anul acesta, din cauza situației din ce în ce mai critice din jurul pandemiei Covid-19. Regiunea Hanovra a emis un decret prin care se interzice organizarea expoziției nr.1  din lume pentru tehnologie industrială. Ca urmare, HANNOVER MESSE a anulat ediția 2020. De acum până la următoarea  ediție a  HANNOVER  MESSE, cea din aprilie 2021, o ofertă digitală de informare și conectare va oferi expozanților și vizitatorilor posibilitatea de orientare a politicii economice și de schimb tehnologic.

 HANNOVER MESSE 2021 va avea loc în perioada 12-16 aprilie 2021.
HANNOVER MESSE nu poate avea loc anul acesta, din cauza situației din ce în ce mai critice din jurul pandemiei Covid-19. Regiunea Hanovra a emis un decret care interzice organizarea expoziției de top din lume pentru tehnologie industrială. De acum până la următoarea ediție HANNOVER MESSE din aprilie 2021, o ofertă digitală de informare și rețea va oferi expozanților și vizitatorilor posibilitatea de orientare a politicii economice și de schimb tehnologic.

Hannover. Lumea industriei nu se va putea întâlni la Hanovra anul acesta. Restricții complete de călătorie, interdicții privind adunările de grupuri și un decret de interzicere în regiunea Hanovra fac imposibilă  desfășurarea HANNOVER MESSE. În același timp, criza coronei afectează economia, iar industria din fabricație – clientela de bază a lui HANNOVER MESSE – se confruntă deja cu consecințe grave ale pandemiei. Cererea și vânzările din industria germană sunt în scădere, ceea ce duce la blocaje în aprovizionare, întreruperea producției și reducerea programului de lucru pentru angajați.

„Având în vedere evoluția dinamică din jurul Covid-19 și restricțiile extinse asupra vieții publice și economice, HANNOVER MESSE nu poate avea loc anul acesta”, spune dr. Jochen Köckler, președinte al consiliului de administrație, Deutsche Messe AG. „Expozanții noștri, partenerii și întreaga noastră echipă au făcut tot ce au putut pentru ca acest lucru să fie posibil, dar astăzi trebuie să acceptăm că în 2020 nu va fi posibil să găzduim cel mai important eveniment industrial din lume”.

Este pentru prima dată în istoria de 73 de ani a HANNOVER MESSE că evenimentul nu va avea loc. Cu toate acestea, organizatorii nu vor lăsa evenimentul să dispară complet. „Nevoia de orientare și schimb este deosebit de importantă în perioadele de criză”, spune Köckler. „Acesta este motivul pentru care, în prezent, lucrăm intens la o formă de informare digitală  pentru HANNOVER MESSE pe care o vom deschide clienților în curând.”

Diferite formate web vor permite expozanților și vizitatorilor HANNOVER MESSE să facă schimb de informații despre provocările viitoare ale politicii economice și soluțiile tehnologice. Fluxurile live vor asigura interviuri interactive cu experți, discuții de grup și prezentări ale celor mai bune cazuri din întreaga lume. Căutarea de produse și expozanți online este de asemenea îmbunătățită, de exemplu, cu o funcție care permite vizitatorilor și expozanților să se contacteze direct între ei.

„Credem cu tărie că nimic nu poate înlocui contactul direct, de la persoană la persoană, și deja așteptăm cu nerăbdare momentul după Covid-19 „, spune Köckler. „Dar mai ales în perioadele de criză, trebuie să fim flexibili și să acționăm pragmatic. În calitate de organizatori ai celui mai important târg industrial industrial din lume, dorim să oferim orientare și să susținem viața economică în timpul crizei. Noi facem asta cu noua noastră ofertă digitală. ”

Thilo Brodtmann, directorul executiv al Asociației Germania a Industriei Mecanice (VDMA), a declarat: „Anularea HANNOVER MESSE 2020 este o decizie nefericită, dar este singura corectă. Industria ingineriei mecanice trebuie să se concentreze pe minimizarea consecințelor pandemiei în propriile operații, astfel încât să poată porni din nou. În aprilie 2021, inginerii vor reveni în Hanovra în vigoare deplină „.

Wolfgang Weber, președinte al consiliului de administrație al ZVEI: „Faptul că Hannover Messe 2020 nu poate fi găzduit este o pierdere amară, dar este o decizie corectă. Pentru industria electrică, târgul este vitrina lumii, care din păcate rămâne închisă anul acesta. Deci, companiile noastre vor folosi timpul până în 2021 pentru a gestiona consecințele considerabile ale Covid-19 . Anul viitor, se vor prezenta cu cele mai noi produse și soluții pentru Industry 4.0 și sistemul energetic al viitorului. ”

HANNOVER MESSE a anulat ediția 2020 . HANNOVER MESSE 2021 va avea loc în perioada 12-16 aprilie 2021.

https://www.messe.de/en/applikation/presse/no-hannover-messe-in-2020.xhtml?ecmId=28241&ecmUid=903887&newsletter=dm/2020/j/en/13/premi/none/dm01420

Share