Gama Noua Unica de la Schneider Electric

Schneider Electric România a lansat o nouă gamă de aparataj ultraterminal pentru locuințe și spații de lucru moderne.

 

O gamă de funcții complet reînnoită, concepută pentru a fi ușor de instalat, cu o singură ofertă atât pentru locuințe, cât și pentru aplicații comerciale.

Noua Unica îmbină perfect un design atractiv și ingenios, cu multiple funcții pentru a îndeplini toate nevoile utilizatorilor.

 

Eticheta Green Premium reprezintă angajamentul Schneider Electric de a oferi produse cu cea mai bună performanță de mediu din clasa lor. Green Premium promite respectarea celor mai recente reglementări, transparență privind impactul asupra mediului, precum și produse circulare, cu emisii reduse de CO2.

 

Datorită abordării modulare poate răspunde perfect fiecărei cerințe a clienților atât în segmentul rezidențial, cât și în segmentul comercial, menținând instalarea rapidă și ușoară

Instalare ușoară și compatibilitate

 

Mecanismele compacte, cu spațiu suplimentar pentru cablare și butoanele de eliberare ușor de accesat, sunt doar două exemple de caracteristici inteligente care vă ajută să economisiți timp la montare.
Bornele fără șuruburi, cu butoane de eliberare rapidă,
fac ca fixarea și eliberarea cablurilor să fie rapidă și ușoară.

Datorită bornelor de conexiuni conice, conectarea cablurilor
este mai rapidă, chiar și a celor mai groase.

 

O schemă de conexiuni este imprimată pe partea din spate a întrerupătorului, pentru ca opțiunile de conectare să fie clar vizibile.

 

Dimensiunile echipamentelor Noua Unica permit o fixare directă în jgheabul OptiLine 45. Un singur tip de echipament poate fi utilizat atât pentru locuințe, cât și pentru clădiri comerciale.

 

 

Deoarece vechea gamă Unica a fost de mult timp o alegere populară pentru case și clădiri din întreaga Europă, noile completări ale gamei Noua Unica sunt compatibile cu cele anterioare, pentru a se integra cu ușurință în instalațiile deja existente, acolo unde este necesar. Puteți monta mecanismele Noua Unica în vechile suporturi de fixare Unica cu ajutorul unui adaptor.

Igienă și siguranță
Noua gamă Unica include dispozitive cu proprietăți antibacteriene, care elimină 87% din bacteriile de pe suprafață. Această capacitate unică ajută la reducerea răspândirii germenilor, în special în spațiile comune,camera copilului, bucătărie sau grădinițe. În plus, nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește estetica pentru o mai mare siguranță. Gama are același design elegant ca și dispozitivele Noua Unica albe obișnuite.

Tehnologie cu ioni de argint
Ionii de argint acționează ca o barieră pe termen lung împotriva bacteriilor, oprind creșterea și răspândirea acestora.

Tehnologie care conectează
Cu o serie de dispozitive care facilitează conectivitatea, Noua Unica vă ajută să folosiți tehnologiile digitale în fiecare colț al casei, fără să vă faceți griji pentru nivelurile scăzute ale bateriei sau pentru acoperirea rețelei

 

Prize USB
Prizele USB includ opțiunea de încărcare rapidă de până la 18W (3A), cu porturi tip A și C, care pot încărca o baterie până la 75%, în doar 30 de minute.
Cu ambele sloturi USB A și C, utilizatorii pot conecta mai multe dispozitive, astfel încât nu există nicio șansă de a rămâne fără energie.

Conectivitate
Amplificatorul Wi-Fi face ca internetulsă fie disponibil în toată casa, chiar și în exterior.
Gama include prize R/TV, RJ45 și HDMI care ajută la conectarea componentelor HDTV și AV.

 

 

Share