FOREN, 10-14 iunie 2018

 A 14-a ediție a Forumului Regional pentru Energie din Europa Centrală și de Est – FOREN 2018, cu tema „EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST ÎN ERA DE TRANZIȚIE ENERGETICĂ: PROVOCĂRI, OPORTUNITĂȚI DE INVESTIȚII ȘI INOVĂRI TEHNOLOGICE” va avea loc în Vox Maris Grand Resort, Costinești, România , în perioada 10-14 iunie, 2018.

Evenimentul este organizat de Comitetul Național Român al WEC, sub auspiciile Guvernului României, sub conducerea Consiliului Mondial al Energiei și cu sprijinul Comitetelor Membrilor WEC din Europa Centrală și de Est.

Companiile de energie electrică, petroliere, gaze și cărbune și reprezentanții organelor guvernamentale și neguvernamentale din România și din străinătate vor susține evenimentul.

Forumul Regional al Energiei WEC – FOREN a devenit unul dintre cele mai prestigioase evenimente energetice organizate la Neptun la fiecare doi ani și include sesiuni de hârtie, expoziții internaționale, adrese principale, mese rotunde, filme tehnice și multe alte evenimente interesante.

La  ultima ediție a Forumului Regional pentru Energie – FOREN 2016, ediția „Energia sigură și durabilă pentru regiune”, au participat peste 700 de experți în domeniul  energiei.

Cristof Frei, secretar general al Consiliului Mondial al Energiei a declarat: „FOREN este o platformă ideală pentru factorii de decizie din regiune să abordeze problemele energetice ale regiunii și să identifice cadrele de politică corecte pentru asigurarea creșterii economice și a aprovizionării cu energie durabilă”.

Cea de-a 14-a ediție a FORUM-ului va atrage peste 800 de participanți, dintre care oficiali guvernamentali, lideri de afaceri ai unor companii și organizații majore, reprezentanți de rang înalt și experți din România și din străinătate.

Prezentarea unui document în FOREN 2018, sesiuni de discuții sau postere (Politica UE privind energia-mediu, piețele energetice, rețelele de transport și distribuție, petrolul și gazele – tehnologii convenționale și neconvenționale, cărbune și cărbune curat) vă oferă oportunitatea de a participa la schimb de experiență și opinii cu accent pe politicile și acțiunile de promovare a energiei pentru durabilitate.

CONTACTE PENTRU FOREN 2018: 
World Energy Council-Comitetul Național Român 
Tel: +4 0372 821 475; +4 0372 821 476;

 e-mail: pentru en2018@cnr-cme.ro

Share