EXE Green Holding a construit o afacere ce satisface cerințele proiectelor de iluminat arhitectural și de tip custom-made

Iluminatul arhitectural reprezintă un concept actual prin care clădirile, și nu numai, prind viață. Pe lângă funcționalitate, acest tip de iluminat conferă o apreciere mai bună a detaliilor arhitectonice, crescând astfel atractivitatea construcțiilor

Clădirile de birouri, spațiile comerciale, școlile și centrele industriale sunt spații cu funcții destinate și iluminatul joacă un rol deosebit de important pentru o bună desfășurare a activităților ce vor avea loc.
Alegerea unui iluminat corect nu urmărește doar atingerea punctelor de aspect și senzație. Selectarea corectă a iluminării include factori complecși, cum ar fi consumul de energie, căldura, intensitatea luminii și impactul iluminatului în contextul urbanistic general.
EXE Green Holding oferă soluții de iluminat pentru următoarele tipuri de imobile: iluminat LED pentru clădiri – scoate în evidență arhitectura construcției și pune în valoare detalii artistice ce cresc valoarea edificiului. De asemenea, iluminatul arhitectural al imobilelor contribuie în mod activ la îmbunătățirea aspectului vizual urbanistic al zonei în care acestea se află.
Iluminat LED pentru spații comerciale – este utilizat pentru a evidenția produsele expuse sau modul de amenajare a spațiului interior. Acest tip de iluminat reprezintă o alegere ideală pentru supermarketuri, shop-uri de retail și showroom-uri.
Corpurile din colecția noastră de iluminat arhitectural sunt ușor integrabile în orice spațiu, contribuind la crearea unei ambianțe funcționale și primitoare. Componentele lor de înaltă calitate și procesul de fabricație atent, orientat spre detalii, permite nu numai consistența estetică, ci și o bună funcționalitate și economii notabile de energie.
EXE Green Holding se implică activ în fiecare proiect de iluminat, astfel încât oferim suportul specialiștilor noștri în toate cele cinci faze: analiză, consultanță, proiectare, implementare și mentenanță.

Tu îți imaginezi proiectul – Noi îl facem posibil

Proiectele realizate de echipa EXE Green Holding prin preluarea companiei SILVERCUBE conțin elemente moderne, realizate în regim custom-made, cu produse de iluminat de cea mai înaltă calitate.
Silver Cube oferă servicii de customizare a corpurilor de iluminat, ținând cont de următoarele axe: branding, wellbeing și eficientizare a costurilor de utilizare.

Branding & custom

În momentul introducerii conceptului de branding pentru companii și corelat cu proiectul de arhitectură, a apărut necesitatea de a implementa elemente customizate care au rolul de a reprezenta estetic viziunea acestora.
Echipele de arhitecți personalizează spațiul conform brandului, dar de cele mai multe ori nu regăsesc pe piață produse care să se integreze perfect în spațiul proiectat.
În această fază se lucrează la concepte de corpuri de iluminat, unde au posibilitatea să controleze fiecare detaliu, pe lângă aspectele de bază: volumetrii atipice, juxtapunere de texturi sau tipuri de materiale, control personalizat al luminii, temperatura Kelvin.

Cost efficiency & custom

Prin customizarea corpurilor de iluminat se poate obține o eficiență energetică și un consum controlabil. Există posibilitatea de utilizare a diferitelor tipuri de protocol pentru a coordona corpurile de iluminat astfel încât să se atingă eficiența energetică propusă.

Wellbeing & custom

Corpurile de iluminat customizate sunt concepute user friendly pentru un grad ridicat de confort, pe care îl pot aduce în spațiul de utilizare. Silver Cube ține cont de aceste aspecte astfel încât utilizatorul să beneficieze de confort vizual. Totodată, prin personalizarea corpurilor de iluminat se urmărește mărirea gradului de productivitate.

Detalii de identificare:
Adresă: Strada Aeroportului nr. 141,
Mogoșoaia, Ilfov, cod poștal 077135
Website: www.exeholding.com
E-mail: office@exeholding.com
Telefon: +40 746 040 407

Share