E2 Forum Frankfurt, 23-24 septembrie 2020

Tehnologia liftului  modelează viața urbană de mâine

Pentru proiectarea noilor cartiere ale orașului și reamenajarea celor existente,  clădirile cu mai multe etaje ar fi de neconceput fără lifturi și scări rulante. Sistemele moderne de ascensoare și scări rulante oferă acces fără bariere, eficiență energetică, siguranță și confort în clădirile orașului.
Aproximativ 50 de experți din industrie, din domeniul imobiliarelor și al ingineriei pentru servicii în afaceri și construcții,  vor discuta despre posibile aplicații sub titlul „Inovație, digitalizare și sustenabilitate: oportunități pentru clădirile de astăzi și de mâine ” în cadrul E2 Forum din Frankfurt.

Forumul pentru inovare și  Conferința pentru specialiști din 23 și 24 septembrie 2020 este platforma unică pentru acest dialog dintre experți între mai multe industrii.
Peste 40 de companii s-au înregistrat deja ca expozanți la E2 Forum Frankfurt, inclusiv principalii furnizori internaționali ai unor game complete sisteme de ascensoare și scări rulante Otis, Schindler și Thyssenkrupp Lift. Expozanți cunoscuți din domeniul mai larg al lifturilor  și producătorii de componente și furnizorii de servicii specifice include de asemenea, ALGI
Alfred Giehl, Aumüller Aumatic, Telecom Behnke, Bluekit Factory, Bosch Service Solutions, Braun Aufzüge, Bucher Hydraulics, CEDES, Danfoss, Digipara, Henning, Kleemann, Kollmorgen Steuerungstechnik, KYL Ke Yuan Long, Meiller Aufzugtüren, Netcom Sicherheitstechnik, NEW Lift  Steuerungsbau, OSMA Aufzüge, Serapid, Siemens, Telegärtner  Elektronik, UVIS UV-Innovative Solutions, Wittur și Ziehl-Abegg. Ele acoperă toate aspectele tehnice ale funcționării moderne ale transportului vertical-orizontal
în interiorul clădirilor și între clădiri: de la automatizarea clădirilor, componente, tehnologie de acționare, proiectarea ascensoarelor, tehnologie de igienă pentru suprafețe, tehnologii de siguranță și securitate, cum ar fi protecția la incendii și situații de urgență sisteme inteligente de alarmare pentru acces  și până la tehnologia senzorilor, integrarea sistemelor și conectivitate.
În conformitate cu cerințele crescânde în proiectarea, construcția, exploatarea, întreținerea și dezvoltarea acestor facilități în contextul clădirilor, conferința  ce se desfășoară simultan oferă prelegeri ale experților din industrie, din management imobiliar, ale operatorilor de transport public, din ingineria și planificarea serviciilor de construcții, standardizare și supraveghere tehnică, precum și consultanță în domeniul construcțiilor.
Temele conferinței au fost  stabilite acum
Conferința care se desfășoară simultan cu E2 Forum Frankfurt în ambele zile ale expoziției, își dedică programul problemelor digitalizării și integrării tehnice și durabile a conceptelor de clădiri și oraș intelligent. La deschidere (miercuri, 23 septembrie) sunt așteptate să participe numele mari din industria de ascensoare și scări rulante din Germania și din Europa. Renumitul expert digital Frank Rieger, conducătorul al Chaos Computer Club Germania, va susține în deschiderea Conferinței, prima prelegere pe tema cibersecurității.

Centrul de Congrese Messe Frankfurt este sediul E2 Forum Frankfurt 2020.
(Sursa: Sandra Gätke / Messe Frankfurt)

Discursul de deschidere va fi urmat de aproximativ 50 de prelegeri ale unor experți, în ambele zile de conferință , pe următoarele subiecte majore:

  • Cibersecuritatea
  • Infrastructura digitală – provocări și soluții
  • Ascensorul în proiectarea clădirii
  • Acces fără bariere și construcții în clădirile existente
  • Integrarea ascensoarelor în clădirile moderne
  • Urbanizare, Smart City, Durabilitate
  • Interfețe de date la clădiri
  • Ascensoare și scări rulante în procesul de urbanizare
  • De la întreținere la testare.

Avantaj pentru înregistrarea timpurie a vizitatorilor până la 30 iunie

Dialogul dintre industria ascensoarelor și a scărilor rulante și factorii de decizie din managementul clădirilor: cu inovațiile și cu subiectele Conferinței, E2 Forum Frankfurt se adresează în principal decidenților din proiectare, construcția și exploatarea clădirilor moderne și a infrastructurilor din zonele urbane, cum ar fi proiectanții specialiști în echipamente tehnice pentru construcții, celor din imobiliare și manageri de locuințe, investitorilor, operatorilor (de exemplu, sisteme de ascensoare), operatorilor de transport și companii, organismelor de monitorizare și standardizare aprobate ca și producătorilor din industrie. Vizitatorii  interesați își pot achiziționa biletele deja online online la www.e2forum.com – și pot profita de prețul preferential al biletului de 400 de euro la înregistrare până la 30 iunie 2020. Înregistrarea după aceasta perioadă, se va face la prețul standard de 440 de euro. Biletele includ accesul pentru cele două zile, documentele conferinței, catering și participarea la cina de networking din prima seară (miercuri, 23 septembrie). Forumul E2 Frankfurt va avea loc în 23 și 24 septembrie 2020 (Miercuri și joi) în Centrul de Congrese din Messe Frankfurt (CMF) din Complexul Expozițional al Messe Frankfurt. Detalii la : www.twitter.com/e2forum; @ e2forum # e2forum  www.e2Forum.it, www.ieeexpo.com,

Informații de bază despre Divizia Ascensoare și Scări Rulante a  VDMA
Divizia de ascensoare și scări rulante a VDMA (Asociația Producătorilor Germani de Mașini și Instalații) reprezintă aprox. 90% din piața germană pentru ascensoare, scări rulante și benzi rulante. În prezent există 750.000 de sisteme de ascensoare instalate în Germania din care aproximativ 640.000,  sunt pentru transport persoane. Pentru scările rulante, cifra actuală este în jur 36.000 de unități instalate. Cifra de afaceri a întregului sector, care angajează aproximativ 17.000 de persoane, se ridică la peste două miliarde de euro. Informații suplimentare sunt disponibile la adresa: https://auf.vdma.org

Informații de bază despre Messe Frankfurt
Messe Frankfurt este cel mai mare organizator de târguri, congrese și evenimente din lume cu Complex expozițional propriu. Cu mai mult de 2.600 * angajați în 30 de locații, compania generează vânzări anuale în jur de 733 milioane EUR *. Avem legături strânse cu sectoarele noastre industriale și servim interesele clienților noștri în mod eficient prin diviziile de business    Fairs & Events și  Locations and Services.
Unul dintre elementele-cheie ale USP (Unique Sales Proposal) al Grupului este rețeaua de vânzări la nivel global. Gama noastră completă de servicii – atât directe cât și online – asigură pe  clienții din întreaga lume că se bucură constant de cea mai ridicată calitate și flexibilitate la planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentelor lor. O gamă largă de servicii ce include închirierea spațiilor de expoziție, construcția standurilor și promovarea  târgurilor, servicii de personal și de alimentație . Cu sediul central în Frankfurt am Main, compania este deținută de Orașul Frankfurt (60 la sută) și statul Hesse (40 la sută). Pentru mai multe informații, vizitați site-urile : www.messefrankfurt.com    e2forum.com

 

Share