Conferinƫa Smart Cities of Romania, ediƫia VII-a , 02 noiembrie 2021

Dragi Parteneri,

Pe 2 Noiembrie 2021, vă invităm să fiţi parte din cea mai mare comunitate locală a profesioniştilor din domeniul oraşelor inteligente, în cadrul conferinţei SMART CITIES  OF ROMÂNIA, organizată de SCoR CLUSTER.
Cea de a VII – a ediţie a conferinţei dedicată promovării soluţiilor pentru oraşe inteligente, va reuni reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale, instituţiilor publice şi organizaţiilor private implicate în promovarea şi implementarea proiectelor „smart” în România.
Trăim o perioadă cu multe incertitudini și provocări, atât la nivel social cât şi în afaceri, dar suntem în același timp martorii unor schimbări profunde, care pătrund în viața noastră, mai repede şi mai abrupt decât ne închipuim. Cea mai bună cale de aliniere la aceste schimbări este să fim participanţi activi la acest proces, caracterizat printr-un grad ridicat de inovare, agilitate și reziliență.
Oraşele în care trăim şi muncim sunt în continuă dezvoltare. În acest proces, tehnologia şi gestionarea inteligentă a resurselor au un rol decisiv pentru atingerea unui viitor mai bun. Obiectivul şi rolul SMART CITIES OF ROMANIA este să armonizeze dialogul dintre toţi factorii responsabili, atât din mediul public, dar şi privat.
Alături de agenda ofertantă și adaptată momentului, deschidem partenerilor noștri oportunitatea prezentării celor mai noi și performante produse și proiecte, de a susține concepte și abordări în care cred şi pe care doresc să le vadă funcţionale în comunitățile și orașele inteligente din România.
Pe parcursul evenimentului SMART CITIES OF ROMANIA vor fi abordate teme de actualitate, precum:

>> Comunităţi sustenabile şi oraşe inteligente. Tehnologii şi soluţii de finanţare. Smart Cities în cadrul Bugetului UE 2021-2027 și al PNRR.
>> Clădiri şi tehnologii care facilitează trecerea la regimul hibrid de muncă şi ajută mediul înconjurător.
>> Nevoia de interoperabilitate prin platforme şi baze de date deschise.

>> Smart Geospatial Technologies.
>> Eficienţa energetică a comunităţilor din perspectiva Fondului de Redresare şi Rezilienţă

Evenimentul este o  platformă de comunicare între toţi actorii implicaţi în dezvoltarea urbană durabilă. Mai multe informații găsiţi pe pagină web

Vă mulţumim pentru interes.

Pentru mai multe informații ne puteti contacta la:

Tel: 0722 398 894 – Liliana BALICI, Conference Manager

e-mail: secretariat@scorcluster.roliliana.balici@scorcluster.ro

websites: https://conference2021.scorcluster.ro/ro/

Share