Cel mai mare producător de corpuri și surse de iluminat din China, NVC Lighting, a ajuns în România

Cel  mai mare producător de corpuri și surse de iluminat din China, NVC Lighting Technology Corporation, va fi prezent începând de anul acesta pe piața din România prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Compania chineză a încheiat un parteneriat de exclusivitate pentru piața locală cu distribuitorul român SPIN Com-Exim și estimează pentru primul an o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.

“Suntem mândri că am reușit să convingem unul din cei mai importanți jucători la nivel internațional pe piața produselor de iluminat, să ne acorde exclusivitate pentru piața din România. Ceea ce a contat extrem de mult a fost experiența noastră ca și distribuitor, rețeaua de parteneri la nivel național, precum și un plan de business bine pus la punct pentru a oferi companiei posibilitatea de a dezvolta un business solid pe plan local” a declarat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

Produsele NVC Lighting urmează să fie distribuite la nivel local atât către partenerii Spin Com-Exim, cât și către lanțurile de retail. Spin Com-Exim intenționează să pătrundă și pe piața ansamblurilor imobiliare, datorită avantajului asigurat de către gama diversificată de produse pe care o distribuie.

lighting1

“Studiile noastre arată că cererea pentru sursele de iluminat pe LED a avut o creștere constantă în 2013 pe piața locală. Spin Com-exim vine astfel în întâmpinarea nevoilor pieței pentru toate segmentele de consumatori, oferindu-le nu doar lămpi tradiționale, ci și cele pe LED, produse de către NVC Ligthing” a completat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

NVC Lighting produce corpuri și surse de iluminat pentru diferite segmente de piață, precum: consumatori domestici, clădiri de birouri, săli de conferință, fabrici și alte clădiri care au nevoie de surse de iluminat industriale, instituții din domeniul securității și arhitecți care dezvoltă proiecte care solicită corpuri și surse de iluminat speciale.

Produsele NVC Ligthing trec printr-un proces de control al calității extrem de riguros, comparabil cu cel al altor branduri premium, populare la nivel global, iar ceea ce le diferențiază este raportul calitate-preț, mult mai avantajos.

Despre NVC Lighting

NVC Lighting este cel mai mare producător de corpuri de iluminat din China, care deține totodată și cea mai mare cotă din piața asiatică, conform datelor Goldman Sachs Group Inc.

NVC Lighting este o companie chineză, fondată în 1998, listată în momentul de față la Bursa din Hong Kong (2222.HG), cu o cifră de afaceri anuală de aproximativ 1 miliard de euro. Compania se afla într-o expansiune constantă la nivel mondial, acaparând deja piețe precum Australia, India, Turcia sau Africa de Sud. Totodată, compania are o subisidiară și în Marea Britanie, NVC Lighting Ltd, cu o cotă importantă de piață, datorită pătrunderii pe segmentul retail.

Fabricile deținute de compania chineză însumează o suprafață de aproximativ 700.000 m2, iar acestea se află în mai multe regiuni ale Chinei, cum ar fi Huizhou, Ningbo, Chongqing și Shanghai. NVC Lighting are peste 300.000 angajați și o rețea de peste 3000 de distribuitori locali.

Share