Sistem de management al accesului AMS 2.0 de la Bosch

Sistemul de management al accesului  AMS 2.0 a fost lansat de curând și el face ca managementul accesului să fie simplu, scalabil și mereu disponibil. AMS 2.0 Este un sistem flexibil de gestionare a accesului pentru organizații de dimensiuni medii-mari, precum clădiri de birouri, firme de vânzare cu amănuntul sau spitale. Este ușor de configurat, operat și extins. AMS 2.0 oferă o fiabilitate foarte ridicată și mai multe caracteristici găsite doar în soluțiile de securitate de ultimă generație. AMS 2.0 poate fi extins în funcție de nevoile clientului, permițându-i să administreze până la 200.000 de deținători de carduri, până la 10.000 de uși și până la 400 de grupuri cu drepturi adaptate cerințelor clientului. Lista intuitivă a pictogramelor și schema de culori a GUI (Graphic User Interface) asigură reacții rapide și eficiente ale operatorului.

AMS 2.0 poate fi integrat cu sisteme de management video, cum ar fi BVMS (9.0 și versiuni ulterioare) și Milestone XProtect. Integrarea cu BVMS oferă o verificare video manuală pentru a crește nivelul de securitate la uși și posibilitatea de a căuta evenimente ale deținătorului de card și evenimente corespunzătoare fiecărei uși.

Sunt configurabile până la 15 niveluri de amenințare, cum ar fi blocarea sau evacuarea, pot fi inițiate rapid în situații critice, cum ar fi incendiu sau atac terorist. Starea de nivel de amenințare este implementată de unul dintre cei trei declanșatori: stația de lucru a operatorului, butonul de urgență sau carduri „de urgență” special configurate care sunt prezentate cititorului.

Pentru o fiabilitate crescută și o disponibilitate ridicată, AMS 2.0 include Master Access Controller (MAC) ca un nivel suplimentar de securitate plasat între server și controlerele de acces. Dacă serverul eșuează în AMS 2.0, MAC preia controlul și se asigură că controlerele comunică în continuare între ele și împărtășesc informațiile necesare cititoarelor de carduri. Astfel, pot fi efectuate chiar și funcționalități care includ diverse controlere, cum ar fi anti-întoarcere, tur de pază și control de zonă.

Pentru a vă proteja împotriva infracțiunilor informatice și a pierderii de date cu caracter personal, baza de date precum și comunicarea sunt criptate în toate etapele, de ex. prin suportul protocolului securizat OSDP v2. AMS 2.0 deține, de asemenea, certificate digitale de Securitate pentru autentificarea reciprocă între server și client și folosește principii de proiectare sigure, cum ar fi „secure-by-default” și „principle of least privilege”.

www.boschsecurity.com

Share