ABB prezintă tehnologie de ultimă oră pentru echipamente de protecție și control

O prezentare tehnică dedicată clienților și partenerilor ABB a avut loc la București

București, 6 Februarie 2014 – ABB a organizat recent un seminar tehnic în București cu scopul de a prezenta realizările de ultimă oră ale companiei în domeniul echipamentelor pentru protecție și control.

Evenimentul, “RELION – Viitorul sistemelor de Protecție si Automatizări“ s-a adresat clienților și partenerilor tehnici ABB, pentru a fi la curent cu cea mai recentă tehnologie dezvoltată de companie în domeniul releelor și sistemelor pentru protecție și control. Cu această ocazie experți ABB din Finlanda au prezentat participanților subiecte de interes precum ‘protecție și control ABB; Soluții ABB; Nevoi ale clienților”.

Tomasz Wolanowski – Country manager pentru ABB in Romania
Tomasz Wolanowski – Country manager pentru ABB in Romania

“Soluțiile  prezentate vor permite un management și un control eficient al rețelei de energie, conducând la flexibilitate și performanță”  – a spus Tomasz Wolanowski – Country manager pentru ABB in Romania.

Cu această ocazie au fost evidențiate principalele beneficii ale soluțiilor la cheie ABB pentru protecție și control, atât în domeniul generării, distribuției și transportului energiei electrice, cât și în cel al aplicațiilor industriale:  Flexibilitate, performanță și ușor de utilizat; Solutii compacte si robuste pentru utilități si aplicatii industriale; Solutii preconfigurate; Protectii dedicate pentru utilitati si aplicatii industriale.

La eveniment au participat profesioniști din domeniul tehnic din partea companiilor de Inginerie, Aprovizionare și Construcții (EPC), ale OEM-urilor, ale companiilor de distribuție precum și reprezentanți ai companiilor de design în domeniul energetic, cu care ABB colaborează.

ABB România furnizează soluții sigure și eficiente din punct de vedere energetic în domeniile generării, transportului și distribuției energiei electrice cât și pentru creșterea productivității în cadrul operațiunilor industriale. Compania se află în contact permanent cu nevoile clienților săi, asigurând acces rapid și ușor la întreaga gamă de produse, servicii și solutii ABB, prin intermediul diviziilor prin care aceasta operează – Produse Energetice, Sisteme Energetice, Acționări și Automatizări Discrete și Produse pentru Joasă Tensiune.

ABB (www.abb.com) este lider în tehnologiile energetice și de automatizări care permit clienților din domeniul utilităților și industriei să își îmbunătățească performanțele, diminuând impactul asupra mediului inconjurător. Grupul de companii ABB operează în aproximativ 100 țări, având in jur de 150 000 angajati.

Share