Cel mai important eveniment dedicat aparaturii și instrumentelor de măsură și control se va deschide marți, 28 februarie 2012 la ROMEXPO, București

ROMEXPO, cel mai mare organizator de târguri profersionale din România, va organiza în perioada
28 februarie – 02 martie 2012 cea de-a XX-a ediție a Expoziției Internaționale pentru Aparatură și
Instrumente de Măsură și Control – ROMCONTROLA.

Evenimentul va include, pe lângă expunerea de produse și servicii, forumuri și conferințe de specialitate destinate prezentării celor mai recente realizări din domeniul aparaturii și instrumentelor de control.

Vizitatorii vor avea oportunitatea să participe la prezentări ale specialiștilor din cadrul Universității Politehnica din București – UPB, Asociației Române a Electricienilor – AREL și firme private care vor dezbate subiecte actuale pe probleme de mediu la nivel național și internațional, conform următorului program:


MIERCURI, 29 februarie 2012

Sala 2 (Pavilionul C1)

10.00-11.00,Tema “Motoare electrice – Sisteme de control”, susținută de Conf. Alexandru Vasile –
Centrul de Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare – Incubatorul tehnologic și de afaceri
din Universitatea Politehnică București.

11.00-12.00, Tema “Sistem informatic pentru determinarea automată a accidentelor rutiere”, susținută de Prof. Cristian Andreescu, Director al Centrului de Cercetări pentru Autovehicule Rutiere din Universitatea Politehnică București.

12.00-13.00, Tema “Tehnologii National Instruments pentru controlul și achiziția automată de date”, susținută de Conf. Tom Savu – Centrul de Cercetări pentru Tehnologii Avansate din Universitatea Politehnică București.

13.00-14.00, Tema   “Vibrometrie laser: măsurarea zgomotelor și vibrațiilor fără limite dimensionale” susținută de Dr. Ing. Cristian Gabriel Alionte – Centrul de Cercetari pentru Mecatronică din Universitatea Politehnică București.

14.00-16.00, Tema “Interferometru Fabry-Perot reglabil optic”, susținută de Prof. Alexandru Marin, Director al Centrului de Transfer Tehnologic” din Universitatea Politehnică București.

JOI, 01 martie 2012

Sala 2 (Pavilionul C1)

10.00-18.00, Tema ”Prezentare de aparate de cercetare și producție pentru analiză structurală, susținută de METRON.

Sala 3 (Pavilionul C3)

10.00-11.00, Tema “Sistem hibrid de integrare a energiei produse din surse combinate – solar fotovoltaic și eolian – într-o rețea electrică”, susținută de Prof. Dumitru Popescu, Director al Centrului de Cercetări pentru Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București.

Centrul de Presă

10.00-16.00, Tema “Noul normativ 17-2011 – modificări privind măsurătorile instalațiilor electrice”, susținută de Ion Calotă, Președintele Asociației Române a Electricienilor.

Printre firmele participante la ROMCONTROLA 2012 se vor regăsi, ca în fiecare an, liderii domeniului aparaturii de măsură și control, printre care enumerăm: Metron, Testo, Dolsat, ARC Brașov, Romexprim, Namicon, Linde Gaz, Rofaron, Redox Lab Suppliers, Viola Total etc.

In aceeași perioadă se va desfășura Expoziția Internațională pentru Tehnologii și Echipamente de Protecție a Mediului, Reciclare si Energii Alternative – ROMENVIROTEC. Participanții la această expoziție, firme de prestigiu din România și din străinătate, vor expune cele mai noi proiecte din domeniul protecției mediului, reciclării și energiilor alternative.

Program de vizitare:

28 februarie – 01 martie, între orele 10.00 – 18.00
02 martie, între orele 10.00 – 16.00

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-urile dedicate evenimentelor: www.romcontrola.ro și www.romenvirotec.ro, (rubrica știri și noutăți) sau Departamentul Promovare ROMEXPO:

Bogdan Ulea – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1120
Mobil: 0758.837.739
E-mail: bogdan.ulea@romexpo.ro
Site: www.romexpo.ro

Share