Baxi România sărbătorește 8 ani de excelență în calitate

BAXI România sărbătorește 8 ani de la lansarea garanției de 8 ani pentru centralele termice marca Baxi. Compania este singurul furnizor de pe piața autohtonă de profil care oferă clienților beneficiul “8 ani garanție” pentru toate produsele din gama centralelor BAXI, perioadă ce reprezintă durata medie de viață a unei centrale termice.

„Ne bucurăm să sărbătorim alături de partenerii și clienții noștri 8 ani de promisiuni respectate Am construit împreună o relație durabilă bazată în primul rând pe încredere.” a declarat Sever Scarlat, Director General, Baxi România. “Consecvenți misiunii de a oferi clienților produse și servicii de cea mai înaltă calitate, de 8 ani asigurăm 8 ani garanție pentru toate centralele termice marca Baxi. Clienții și partenerii BAXI România pot confirma validitatea promisiunii noastre de excelență în calitate și profesionalism. Promisiunea mărcii Baxi ramâne la fel de clară și fermă în continuare. Ne menținem această promisiune încă din anul 2004, ca dovadă a responsabilității asumate și a încrederii avute în calitatea produselor și serviciile noastre. Pentru partenerii Baxi, garanția de 8 ani reprezintă un avantaj competitiv, Baxi fiind  singurul brand care de la lansarea în România își permite să acorde 8 ani garanție la produsele sale.“

Prin garanția de 8 ani de zile, BAXI se angajează să acopere integral costurile cu reparațiile și piesele de schimb pentru orice defecțiune ce se constată a fi viciu de fabricație al centralei termice achiziționate. România este singura țară din lume unde Grupul Baxi oferă garanția de 8 ani, decizie ce subliniază încrederea atât în potențialul pieței românești, cât și în profesionalismul echipei din România și al partenerilor comerciali cu care colaborează.

Calitatea constituie un factor strategic în construirea succesului Baxi, compania urmărind în permanență îmbunătățirea tuturor aspectelor legate de aceasta.O nouă investiție în acest sens este reprezentată de lansarea unui call center dedicat, începând cu acest an. Acesta asigură o comunicare în timp real, furnizând informații și consiliere atât partenerilor BAXI, cât și consumatorilor finali, interesați de detalii suplimentare despre gama de produse din portofoliul companiei, despre rețeaua de distribuție și service, precum și despre serviciile post-vânzare. De asemenea, Call Center-ul BAXI asigură preluarea tuturor apelurilor de asistență tehnică și service, atât în garanție, cât și post-garanție, optimizând legătura dintre Centrele de Asistență Tehnică și Service Autorizate Baxi și consumatorii finali și oferind suport în rezolvarea solicitărilor venite de la partenerii Baxi România sau/și de la consumatorii finali.

Pentru informații suplimentare

http://www.baxi.ro/garantie8ani

http://www.baxi.ro/servicesigarantie/garantie

Despre Baxi Romania

Baxi România este parte a grupului BDR Thermea, entitate formată în cursul anului 2009 prin fuziunea dintre Baxi Group și De Dietrich Remeha Group. În România, mărcile Grupului – BAXI și WESTEN – sunt comercializate de către Baxi România.

Portofoliul BAXI România include o gamă extinsă de centrale termice standard și cu condensare, murale și de pardoseală, cu puteri generate cuprinse între 24 kW și 5200 kW, panouri solare plane și cu tuburi vidate, pompe de caldură, centrale pe biomasă, pachete și sisteme termice integrate precum și automatizări inteligente care pot conduce la economii de până la 35% față de echipamentele standard, în condiții de confort sporit. Toate acestea vin în întâmpinarea oricărui domeniu de aplicație, rezidențial, comercial sau industrial.

Acestei varietăți de produse i se adaugă gama de servicii adaptate, la care clienții au acces printr-o rețea națională de Centre de Asistență Tehnică și Service și Centre de Excelență Service, autorizate ISCIR și atestate de către BAXI România.

Despre BDR THERMEA

BDR THERMEA este unul din liderii mondiali în furnizarea de servicii, producerea și distribuirea de echipamente termotehnice, operând pe o piață a cărei valoare depășește 16 miliarde de euro vânzări anuale. Grupul are peste 7000 de angajați în Europa și o cifră de afaceri de peste 1.8 miliarde de euro, fiind clasat pe locul 3 la nivel european. BDR Thermea deține și comercializează în Europa unele din cele mai de succes brand-uri ale industriei termotehnice, printre care: De Dietrich, Baxi, Remeha, Heatrae Sadia, Brötje, Potterton, Chappée, BaxiRoca și Baymak.

Share