Aparatele frigorifice Bosch super-eficiente A+++ consumă mai puțină energie electrică decât un bec economic

Din ce în ce mai mulți oameni sunt conștienți de importanța economisirii energiei electrice. La cumpărarea aparatelor electrocasnice, în special a aparatelor frigorifice, foarte mulți sunt interesați de clasele de eficiență energetică superioară A++ și chiar A+++. Bosch își dezvoltă produsele astfel încât să vină în întâmpinarea celor mai exigente cerințe ale clienților, protejând în același timp mediul înconjurător și contribuind la reducerea semnificativă, pe termen lung, a facturii de energie electrică. Astfel, inginerii Bosch au creat SmartCool, un aparat frigorific care consumă mai puțin decât un bec economic.

frigider Bosch

Aparatele frigorifice Bosch super-eficiente A+++ din gama SmartCool  consumă mai puțină energie electrică decât un bec economic. Un bec economic de 18W consumă 157,68 kWh pe an și un model Bosch KGE36AW40 consumă 149 kWh pe an în funcționare de 24 de ore pe zi, timp de 365 de zile pe an. Chiar și aparatele frigorifice de clasa A++, care completează gama Bosch, ating valori excelente de consum.

După aflarea acestor valori urmează o întrebare firească: „Cum s-au obținut astfel de performanțe?”. Bosch explică rezultatele cu ajutorul matematicii simple: izolație eficientă + un compresor ultra performant + funcții tehnologice sofisticate (de exemplu un sistem electronic inteligent) = performanță maximă. Când vine vorba de rezultatele perfecte privind refrigerarea și congelarea, răspunsul este asemănător: este o combinație de componente atent proiectate, care sunt supuse în mod constant unui proces de optimizare.

Dotări de top ale combinei SmartCool de la Bosch: flexibilitate, prospețime îndelungată și design modern

Flexibilitatea este o caracteristică din ce în ce mai importantă pentru aparatele frigorifice moderne, motiv pentru care, inginerii Bosch au gândit compartimentele pentru frigider și congelator astfel încât să poată fi aranjate după preferințe. Astfel, datorită tehnologiei EasyLift, sertarele de pe ușă sunt ușor de mutat, putând fi reglate în funcție de nevoile clienților, cu până la 21 de centimetri în înălțime, pentru a așeza în spațiul de pe ușă obiecte de dimensiuni mari, precum sticle, borcane sau cutii. Mai mult, raftul FlexShelf poate fi scos repede și simplu, pentru a mări spațiul de depozitare. Atunci când sertarul este pliat, compartimentul de dedesubt oferă un spațiu suplimentar. Congelatorul oferă un spațiu generos datorită sertarului BigBox, special creat pentru depozitarea alimentelor cu ocazia meselor festive.

Gama SmartCool asigură depozitarea eficientă a alimentelor și păstrarea prospețimii pe o perioadă și mai îndelungată de timp. Tehnologia de răcire inteligentă asigură păstrarea temperaturii din sertarul de carne ChillerBox cu două grade mai mică decât în restul aparatului, făcându-l ideal pentru carne refrigerată, pește sau băuturi răcoritoare. Mai mult, sertarul pentru fructe și legume CrisperBox, cu regulator de umiditate, are o bază ondulată, care protejează alimentele de apa condensată, acestea păstrându-și prospețimea pentru o perioadă și mai lungă de timp.

Designul extra-plat al ușii combinei Bosch SmartCool, cu diferite mânere mascate în interiorul acesteia, permite integrarea combinei frigorifice în orice bucătărie modernă. O altă caracteristică este  interiorul  modern accesorizat, cu rafturi reglabile, din sticlă, care se pot scoate sau așeza pe alt nivel; aplicațiile metalice care conferă durabilitate sporită și iluminarea cu LED-uri. Mai mult, panoul de comandă TouchControl din interiorul combinei frigorifice este ușor de folosit, permițând programarea individuală a combinei în funcție de temperatura dorită, de nevoia unei super congelări sau a unei super răciri. Mai mult, atunci când clienții Bosch pleacă în vacanță, își pot programa combina să funcționeze și mai eficient.

Despre Bosch Electrocasnice

În 2011, Grupul Bosch a aniversat 125 de ani – și de peste 75 de ani, numele Bosch a fost un punct de referință în domeniul electrocasnicelor, fiind recunoscut pentru dezvoltare, calitate tehnică și fiabilitate. Fondatorul companiei, Robert Bosch, care ar fi împlinit 150 de ani în 2011, a fost devotat principiului de bază care se aplică și astăzi, de a produce: „Tehnică pentru o viață”. Această tradiție a fost și rămâne un angajament și o motivație pentru companie până în zilele noastre. Ca lider pe piața de electrocasnice  din Europa, Bosch produce aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, mașini de gătit și produse de larg consum, pentru gospodăriile din întreaga lume. Timp de generații, aceste produse au făcut viața de zi cu zi a oamenilor mai ușoară și au îmbunătățit calitatea acesteia. Stăruința pentru calitate și perfecțiune este reflectată nu numai în funcționalitatea dovedită a produselor și tehnologia avansată, dar și în designul acestora, care a fost în mod repetat premiat. Încă de la început, respectul față de oameni și natură a fost unul din principiile călăuzitoare ale companiei, ce se reflectă prin produse și procese durabile și eficiente energetic.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.bosch-home.ro.

Share