Ametek și Syscom18 anunță lansarea în România a unui calibrator de presiune cu funcții extinse

Liderul mondial în domeniul calibratoarelor de presiune și temperatură, AMETEK Calibration Instruments, parte a grupului american AMETEK, și Syscom 18, distribuitorul său regional, anunță extinderea capacităților de lucru pentru calibratorul portabil de presiune JOFRA HPC600.

Pompa electrică încorporată  permite calibratorului să atingă 20 bari.

HPC600

AMETEK Calibration Instruments a extins capacitățile calibratorului portabil de presiune JOFRA HPC600, distribuit în România prin compania de automatizări industriale și sisteme de măsură Syscom18. Astfel, pompa electrică încorporată permite calibratorului să genereze valori de presiune de până la 20 bari, la o singură atingere de buton. Anterior, cele mai mari valori se situau la 10 bari. În fiecare aparat temperatura este individual compensată de la -10o la 50oC, pentru a permite operațiuni on-site precise, indiferent de condițiile de temperatură.

În completarea capacităților îmbunătațite, HPC600 oferă soluții multifuncționale pentru a acoperi o arie largă de aplicații de etalonare a presiunii de la operațiuni simple până la sisteme complexe de transfer. Instrumentul dispune de un ecran ușor de configurat de către utilizator, 15 unități diferite de presiune, intrare/ieșire miliamperi, calculul erorii în procente %, măsurarea tensiunii, comunicații seriale și posibilitatea conectării unui modul extern de presiune.

HPC600 este un calibrator de presiune a cărui exactitate este comparabilă cu cea obținută în laborator, dar care poate fi folosit cu succes pe teren. Aparatul multifuncțional este conceput pentru a fi utilizat atât ca indicator de presiune, calibrator de presiune, calibrator în buclă de curent complet, cât și ca voltmetru, termometru și generator de presiune/vacuum. Toate elementele se află într-o singura unitate, beneficiind de un sistem de operare intuitiv, compact și ușor de manevrat.

Calibratorul este livrat ca sistem gata de testare, împreună cu toate accesoriile, cablul și geanta sa complet echipată. Oferim echipamentul la pachet cu un certificat de etalonare trasabil internațional, inclusiv pentru vacuum și parametrii electrici.”, explică reprezentanții Syscom18.

Mai mult de 60 de module diferite de presiune JOFRA APM extind baza de aplicații HPC600 permițând realizarea de etalonări în domenii de măsurare suplimentare. Modulele APM sunt proiectate pentru utilizare on-site sau de laborator și sunt compatibile și cu alte modele de calibratoare JOFRA.

Familia JOFRA HPC600 de calibratoare portabile face parte dintr-o linie completă de produse destinate măsurării presiunii, temperaturii și calibrării promovate la nivel internațional de către distributiorii AMETEK Calibration Instruments. Mărcile consacrate ale grupului sunt JOFRA, pentru calibratoare, FP, pentru traductoarele de temperatură, și M&G, pentru calibratoarele cu greutate. În România, toate aceste branduri sunt distribuite prin Syscom18.

Share