Expoziția SPS IPC Drives 26 – 28.11.2019, Nurnberg, Germania

Între 26 și 28 noiembrie a.c. se va desfășura la Nurnberg -Germania, expoziția internațională pentru automatizări și acționări electrice, convertizoare de frecvență, motoare electrice, PLC-uri,traductoare și senzori, tradiționalul eveniment SPS IPC Drives.
Locul de desfășurare: Centrul de expoziții Nürnberg, Nürnberg, Germania.
SPS IPC Drives este expoziția pentru tehnologia automatizării electrice. Acoperă toate componentele până la sisteme complete și soluții de automatizare integrate. Aflați mai multe despre spectrul subiectelor expoziției în detaliu.

Târgul și conferința ce se desfășoară simultan  sunt platforma ideală pentru informații complete despre produse, inovații și tendințele actuale din industria automatizărilor electrice și oferă o imagine de ansamblu asupra întregii piețe de profil.

Cu conceptul său unic, SPS acoperă întregul spectru de automatizare inteligentă și digitală – de la senzori simpli la soluții inteligente, de la ceea ce este posibil astăzi până la viziunea unei lumi industriale complet digitalizate. Accentul este pus pe soluții practice pentru zona dvs. de afaceri specifică. Găsiți răspunsuri la nevoile dvs. curente    precum și posibile soluții pentru provocările de mâine. Prin participarea unor expozanți și vizitatori de înaltă calificare, este facilitat un schimb în condiții egale, care garantează o vizită demnă de succes și de succes.

Cifrele cheie pentru ediția din 2018:

Detalii: http://www.mesago.de/sps

 

Share