SPS 2021 a fost anulat cu câteva zile înainte de data programată pentru deschidere

În urma anunțului făcut de prim-ministrul bavarez, Dr. Markus Söder în cadrul conferinței de presă din 19 noiembrie, expoziția SPS ce urma să se desfășoare la Nürnberg, programată să aibă loc în perioada 23 – 25 noiembrie 2021, a fost anulată.

Pe lângă creșterea continuă a ratelor de infectare și a ratelor de spitalizare, noul regulament german 2G plus (accesul la evenimente pentru cei vaccinați sau recuperați de COVID-19, precum și pentru cei testați) și limitele stabilite pentru evenimente fac imposibilă desfășurarea SPS.

Echipa SPS va contacta expozanții cu mai multe informații. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați direct.

„Regretăm profund această decizie, dar având în vedere înrăutățirea rapidă a situației și reglementările și mai stricte, ne vedem forțați să anulăm punctul de întâlnire al industriei din acest an. Scopul nostru pentru SPS 2021 a fost să proiectăm cea mai bună platformă de afaceri posibilă în cel mai sigur condiții posibile. Știm cât de important este SPS pentru clienții și partenerii noștri, în special în acest an. Cu toate acestea, din păcate, nu va fi posibil să-l ținem, în ciuda îmbunătățirii constante a măsurilor de siguranță.”

Martin Roschkowski, președinte Mesago Messe Frankfurt GmbH

https://sps.mesago.com/nuernberg/en.html

Share